Προκριματικά Euro 2024 Ελλάδα - Ολλανδία 0-1: Aποχαιρέτησε και τυπικά τον στόχο της απευθείας πρόκρισης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Προκριματικά Euro 2024 Ελλάδα - Ολλανδία 0-1: Aποχαιρέτησε και τυπικά τον στόχο της απευθείας πρόκρισης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε με 0-1 από την ανώτερη Ολλανδία στην «Opap Arena» το βράδυ της Δευτέρας (16-10-2023) αποχαιρετώντας και τυπικά τον στόχο της απευθείας πρόκρισης στο Euro 2024...

Με πέναλτι που κέρδισε στο 93΄ ο Ντούμφρις και εκτέλεσε εύστοχα ο Φαν Ντάικ, οι Ολλανδοί πήραν τη νίκη, ενώ MVP της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας της Ελλάδας Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος έπιασε τα «άπιαστα», όπως και το πρώτο πέναλτι των «Οράνιε» στο 25΄.

Και τυπικά πλέον στον Β' προκριματικό όμιλο, η πρώτη Γαλλία και η δεύτερη Ολλανδία πήραν το εισιτήριο για το Euro 2024.

Η Ελλάδα θα έχει μία ακόμα τελευταία ευκαιρία να επιδιώξει να κερδίσει το εισιτήριο για το Euro 2024 μέσω μέσω των playoffs του Nations League που θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2024.

Για την ιστορία, στο τέλος του αγώνα δέχτηκε κόκκινη κάρτα από τον Ισπανό διαιτητή ο προπονητής της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ για διαμαρτυρίες και αποχώρησε από τον πάγκο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεχάντρο Ερνάντεθ (Ισπανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουρμπέλης, Μάνταλος, Ρέτσος, Παυλίδης - Χερτράουντα, Σίμονς

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης (61΄ Σιώπης), Κουρμπέλης (60΄ Κουρμπέλης), Μάνταλος (81΄ Παυλίδης), Μπακασέτας (60΄ Φούντας), Μασούρας (77΄ Γιακουμάκης), Ιωαννίδης.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Φερμπρούχεν, Χερτράουντα (46΄ Μάλεν), Φαν Ντάικ, Άκε, Ντούμφρις, Ράιντερς, Βίφερ (81΄ Ντε Ρουν), Χάρτμαν (74΄ Φαν ντε Φεν), Σίμονς (62΄ Φέρμανς), Βέγκχορστ (62΄ Μπρόμπεϊ), Μπεργκβάιν.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA