Ακόμα και με αυτή την εκλογική διαδικασία: Πρώτος σε όλη τη Χαλκίδα ήρθε ο Γιώργος Σπύρου με ποσοστό πάνω από 40%, πρωτιά και στη Δ.Ε. Αυλίδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Ακόμα και με αυτή την εκλογική διαδικασία: Πρώτος σε όλη τη Χαλκίδα ήρθε ο Γιώργος Σπύρου με ποσοστό πάνω από 40%, πρωτιά και στη Δ.Ε. Αυλίδας (ΦΩΤΟ)

Ακόμα και με αυτή την εκλογική διαδικασία, ακόμα και με αυτά τα αμφισβητούμενα αποτελέσματα, (σ.σ. όπου η διαφορά θεωρούμε ότι είναι ακόμα μεγαλύτερη), ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, Γιώργος Σπύρου βγήκε πρώτος με ποσοστό πάνω από 40% στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, δηλαδή σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Χαλκίδας, όπως επίσης σε όλη την Δημοτική Ενότητα Αυλίδας...

Δείτε τα σχετικά τελικά αποτελέσματα της SINGULAR LOGIC σε ΕΙΚΟΝΕΣ:
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκλογές - παρωδία Δήμος Χαλκιδέων 2023: Ούτε σε Δήμο της «Μπανανίας» δεν θα είχε συμβεί αυτό! Πραγματικός νικητής ο Γιώργος Σπύρου με ποσοστό 40,48% (και είναι ακόμα μεγαλύτερο) και με συνολική αποχή 33% - Γελάει όλη Χαλκίδα με τα κάλπικα τελικά αποτελέσματα που έδωσαν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι στη SINGULAR LOGIC και βγάζουν Δήμαρχο την Βάκα ακόμα και από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 43,17% χωρίς να βγαίνουν καν και τα νούμερα - Δείτε τα τελικά αμφισβητούμενα και «μουσαντένια» αποτελέσματα που δόθηκαν από την SINGULAR LOGIC (ΦΩΤΟ)

Δήμος Χαλκιδέων - Ξεκάθαρος ο Γιώργος Σπύρου για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Το αμφισβητούμε και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψήφων - Δώσαμε έναν αγώνα απέναντι σε ένα σκληρό σύστημα εξουσίας που χρησιμοποίησε όλα τα αθέμιτα μέσα» (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA