Σείστηκε η Χαλκίδα για τον αυριανό Δήμαρχο Γιώργο Σπύρου: Και με τα δύο χέρια τον ψήφισαν οι δημότες - Πανδαιμόνιο και ντελίριο ενθουσιασμού από χιλιάδες κόσμου, δείτε τι συνέβη μόλις εμφανίστηκε και ανέβηκε στο βήμα ο Γιώργος Σπύρου όπως και τα εντυπωσιακά πλάνα από την κατάμεστη παραλία πριν ξεκινήσει η κεντρική ομιλία του - «Όταν είναι εδώ τέτοιο πλήθος με αυτό το πάθος, δεν χρειάζονται περισσότερα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Σείστηκε η Χαλκίδα για τον αυριανό Δήμαρχο Γιώργο Σπύρου: Και με τα δύο χέρια τον ψήφισαν οι δημότες - Πανδαιμόνιο και ντελίριο ενθουσιασμού από χιλιάδες κόσμου, δείτε τι συνέβη μόλις εμφανίστηκε και ανέβηκε στο βήμα ο Γιώργος Σπύρου όπως και τα εντυπωσιακά πλάνα από την κατάμεστη παραλία πριν ξεκινήσει η κεντρική ομιλία του - «Όταν είναι εδώ τέτοιο πλήθος με αυτό το πάθος, δεν χρειάζονται περισσότερα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - Η Χαλκίδα ψήφισε ...και με τα δύο χέρια! Για χρόνια θα μνημονεύεται αυτή η συγκέντρωση του κόσμου, που έλαβε χώρα, το βράδυ της Τρίτης (03-10-2023) για τον αυριανό Δήμαρχο Χαλκιδέων Γιώργο Σπύρου (δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την κεντρική ομιλία του)...

Χιλιάδες δημότες κατέκλυσαν ολόκληρη την Παραλία Χαλκίδας, πραγματοποιώντας μία τεράστια γιορτή, λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, και μέσα σε πανδαιμόνιο και με πρωτοφανές ντελίριο, μέσα σε τραγούδια και μουσική, έστειλαν οριστικό μήνυμα νίκης και απαλλαγής, στην κεντρική εκδήλωση της παράταξης «ΆΜΕΣΑ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου.

Μόλις εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπύρου και ανέβηκε στο βήμα για να πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του, αυτό που επικράτησε δεν περιγράφεται με λόγια, όπως θα δείτε στις ΕΙΚΟΝΕΣ και στο ΒΙΝΤΕΟ.

Εκείνη την στιγμή έπαιζε από τα ηχεία το ιστορικό τραγούδι των Ξυλούρη - Ρίτσου: «Καταλαβαινόμαστε τώρα δε χρειάζονται περισσότερα...»

Συγκινημένος ο Γιώργος Σπύρου με αυτά που έβλεπε, αφού παρέμεινε σιωπηλός για αρκετή ώρα και χαιρετούσε τον αμέτρητο αριθμό κόσμου και ευχαριστώντας τον με χειρονομίες, τα μόνα λόγια που μπόρεσε να ξεστομίσει ήταν τα εξής στον πρόλογο του:

«Δεν χρειάζονται περισσότερα, όπως είπε το τραγούδι προηγουμένως. Δεν χρειάζονται περισσότερα γιατί είστε εσείς εδώ, γιατί εσείς με την παρουσία σας εδώ απόψε δείχνετε τον δρόμο της αλλαγής, τον δρόμο της νίκης. Όταν είναι εδώ αυτό το πλήθος με αυτό το πάθος, δεν χρειάζονται περισσότερα, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο...».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η μεγάλη κεντρική ομιλία του Γιώργου Σπύρου στη Χαλκίδα: «Δεν αλλάζουμε, απαλλάσσουμε τον Δήμο...! Με τη μεγάλη νίκη μας στις 8 Οκτώβρη επαναφέρουμε την Δημοκρατία και τελειώνει οριστικά το αυταρχικό καθεστώς της απερχόμενης Βάκα που απαξίωσε όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς με παρανομίες, διαπλοκή, πάρτι παράνομων απευθείας αναθέσεων και συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA