«Τώρα καταλαβαίνω και τι συμβουλές έδινες πρώην γενικέ γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης...» - Σύγκρουση Πολάκη στο facebook με τον Χαλκιδέο δικηγόρο Γιώργο Σαρλή που ήταν πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης επί πρωθυπουργίας Τσίπρα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

«Τώρα καταλαβαίνω και τι συμβουλές έδινες πρώην γενικέ γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης...» - Σύγκρουση Πολάκη στο facebook με τον Χαλκιδέο δικηγόρο Γιώργο Σαρλή που ήταν πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης επί πρωθυπουργίας Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή κάτι αξονικές και μαγνητικές που ανάρτησε δημόσια ο Παύλος Πολάκης, ο νέος Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε διαδικτυακά «πυρά» στο facebook το Σάββατο (21-10-2023) από τον Χαλκιδέο δικηγόρο Γιώργο Σαρλή που ήταν πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης επί πρωθυπουργίας Τσίπρα, με τον Παύλο Πολάκη να απαντάει σκληρά στον Χαλκιδέο δικηγόρο λέγοντας του μάλιστα : «Καταλαβαίνω και τις συμβουλές που έδινες με βάση αυτή την ανάρτηση πρώην γενικέ γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και μετά συνεργάτη...»

Συγκεκριμένα:

Η σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαρλή:

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση Σαρλή:

Σχετικά σχόλια άλλων χρηστών και οι απαντήσεις του Σαρλή: 


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA