Χαλκίδα: 50χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια τον 41χρονο πρώην σύζυγο της ότι προσπάθησε να βιάσει το 9χρονο παιδί τους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: 50χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια τον 41χρονο πρώην σύζυγο της ότι προσπάθησε να βιάσει το 9χρονο παιδί τους

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 50χρονης γυναίκας στην Ασφάλεια Χαλκίδας, ενώ για την υπόθεση δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ , αλλά εμείς κάνουμε την δική μας έρευνα και το δικό μας ρεπορτάζ όπως για όλες τις υποθέσεις που έρχονται σε γνώση μας, είτε βγάλει ανακοίνωση, είτε όχι η ΕΛ.ΑΣ για οποιαδήποτε υπόθεση...

Άλλη η δουλειά του δημοσιογράφου και άλλη η δουλειά της Αστυνομίας. Αυτά είναι αυτονόητα, αλλά ακόμα και τα αυτονόητα κάποιες φορές πρέπει να τα υπενθυμίζουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών μας που μόνο σε αυτούς δίνουμε λόγο και σε κανέναν άλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ήταν την Τετάρτη (04-10-2023) όταν η 50χρονη μετέβη στον 2ο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας όπου βρίσκεται το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και κατήγγειλε με μηνυτήρια αναφορά τον 41χρονο πρώην σύζυγο της ότι προσπάθησε να βιάσει το 9χρονο παιδί τους.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, ωστόσο δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του παιδιού, τα οποία στην ουσία θα είναι αυτά που θα «τρέξουν» την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA