Χαμός και οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποχώρησαν οι «πράσινοι» μετά την κροτίδα που έριξαν σε ποδοσφαιριστή του και έκαναν μήνυση στον διαιτητή και στον γιατρό του αγώνα επειδή άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Χαμός και οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποχώρησαν οι «πράσινοι» μετά την κροτίδα που έριξαν σε ποδοσφαιριστή του και έκαναν μήνυση στον διαιτητή και στον γιατρό του αγώνα επειδή άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύωρη διακοπή υπάρχει στο ντέρμπι των «αιωνίων» εδώ και πάνω από 3 ώρες, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που διεξάγεται την Κυριακή (22-10-2023) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ενώ το ματς ήταν 1-1 αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς τινάχτηκε στον αέρα στο 48΄, μετά το γκολ της ισοφάρισης των Πειραιωτών...

Συγκεκριμένα, μία από τις κροτίδες, που έριξαν κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού, έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ, την ώρα που ο Ισπανός έκανε ζέσταμα.

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» έπεσε στο έδαφος, δείχνοντας ότι έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια. Μάλιστα φαινόταν να μην έχει σε απόλυτο βαθμό τις αισθήσεις του.

Η απόφαση του διαιτητή για διακοπή ήταν άμεση και έδειξε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στις δύο ομάδες, με την αποστολή των «πρασίνων» να τον ακολουθεί, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» παρέμεναν στον αγωνιστικό χώρο.

Στις 21:15 οι παίκτες των Πειραιωτών που είχαν μείνει στο γήπεδο πήραν και αυτοί τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Ωστόσο όπως μετέδωσε η COSMOTE TV, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό ο διαιτητής ενημέρωσε ότι δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη του και κατ’ αυτόν πρέπει να συνεχιστεί το ματς.

Από τη μεριά τους οι «πράσινοι», θέλουν να εφαρμοστεί ο κανονισμός, που λέει ότι πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα, δηλαδή εν προκειμένω στον Ολυμπιακό.

Στις 21:30 από τα μεγάφωνα του φαληρικού γηπέδου ακούστηκε: «Φίλαθλοι, προστατέψτε την ομάδα μας, κάντε υπομονή και στα επόμενα δέκα λεπτά θα έχουμε νεότερα».

Στις 22:00 στην Cosmote TV μεταφέρθηκε η πληροφορία πως ο διαιτητής έδωσε το «ΟΚ» για να επιστρέψουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επανήλθαν στο γήπεδο και έκαναν προθέρμανση, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο και η αποστολή αποχώρησε επίσης από το γήπεδο, ενώ ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι θα κάνει μήνυση στον διαιτητή του αγώνα αλλά και στον γιατρό του αγώνα επειδή άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση, όπως τονίζει.

Εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού φεύγοντας τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουανκαρ είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωματευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του... Ο αγώνας θα κριθεί πλέον στα Δικαστήρια..., δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβουμε να παίξουμε...»

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ ανακοινώθηκε από τον διαιτητή του αγώνα ότι ο αγώνας διεκόπη οριστικά.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA