Άρης - Παναθηναϊκός 2-0: Τον «δάγκωσε» στο Χαριλάου και με 10 παίκτες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Άρης - Παναθηναϊκός 2-0: Τον «δάγκωσε» στο Χαριλάου και με 10 παίκτες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης επικράτησε του Παναθηναϊκού στο Χαριλάου με 2-0 το βράδυ της Κυριακής (26-11-2023) για τη 12η αγωνιστική της Super League, με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν μία τεράστια νίκη, παίζοντας και με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα του αγώνα λόγω κόκκινης κάρτας σε παίκτη των «κιτρινόμαυρων»...

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Μορόν δεν συγχώρεσε το νέο τραγικό λάθος του Μπρινιόλι και έκανε το 1-0. Ο Μενέντεζ έκανε το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο υπογράφοντας τη νίκη του Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 20 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, την ώρα που οι «πράσινοι» παρέμειναν στην κορυφή, έχοντας, όμως, πλέον έναν μόλις βαθμό διαφορά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και δύο από τον τέταρτο ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Εμβοντό (70’ Τζούρασεκ), Νταρίντα (90’+4’ Πάρντο), Σουλεϊμάνοφ (90’+4’ Κάρλσον), Παναγίδης (63’ Μενέντες), Μορόν (90’+4’ Ζαμόρα). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (74’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (90’+2’ Πέρεθ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι (74’ Σπόραρ), Βέρμπιτς (61’ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA