«Black Friday» και «πράσινα άλογα» στη Χαλκίδα - Καταγγελία αναγνώστη: «Μου έκαναν έκπτωση 50 λεπτά σε ψητοπωλείο, η κατάντια σε αυτή την δύσμοιρη πόλη δεν έχει όρια...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

«Black Friday» και «πράσινα άλογα» στη Χαλκίδα - Καταγγελία αναγνώστη: «Μου έκαναν έκπτωση 50 λεπτά σε ψητοπωλείο, η κατάντια σε αυτή την δύσμοιρη πόλη δεν έχει όρια...»

Δείτε τι μας καταγγέλλει ο αναγνώστης του EviaZoom.gr, ονόματι, Κώστας Νικολάου, που έχει την ατυχία, όπως και πολλοί άλλοι να διαμένουν σε αυτή την δύσμοιρη πόλη:

«Αχ καημένη Χαλκίδα που κατάντησες με τα λαμόγια που σε διοικούν... Ούτε απ΄εξω από αυτή την πόλη δεν πρέπει να περνάς... Αγαπητέ κ.Τσοκάνη σήμερα το βράδυ της Πέμπτης μία μέρα δηλαδή από την μπλακ φράντει ή πως αλλιώς στο διάoλο την ονόμασαν εδώ στην Ελλάδα για να κοροϊδεύουν τον κόσμο πέρασα από ένα γνωστό σουβλατζίδικο της Χαλκίδας για να πάρω δύο πίτες γύρο για τα παιδιά μου.

Μόλις πήγα να πληρώσω με ρώτησε ο υπάλληλος αν θέλω και σακούλα. Του απάντησα ναι και μου λέει "9 ευρώ οφείλετε..." Δεν είχα ξαναπάει ποτέ σε αυτό το σουβλατζίδικο απλά έτυχε να πάω σήμερα και μόλις άκουσα την τιμή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα.

Έμεινα σιωπηλός για λίγα δευτερόλεπτα και μόλις πήγα να πληρώσω πετάγεται ένας καλοντυμένος μεσήλικας άνδρας, ο ιδιοκτήτης πρέπει να ήταν, και μου λέει "δώσε 8,50 ευρώ τα 50 λεπτά τα κάνουμε δώρο στους πελάτες γιατί έχουμε ξεκινήσει την black friday από τώρα".

Τελικά του πέταξα ένα 10ευρω που είχα στην τσέπη μου και σηκώθηκα και έφυγα. Φυσικά και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί, αλλά έχει γίνει και αλλού όπως μου είπαν...

Είναι να γελάς και να κλαις μαζί με αυτά που ζούμε σε αυτή την δύσμοιρη πόλη...

Σας ευχαριστώ...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA