Δικηγόρος 17χρονου που δολοφονήθηκε από αστυνομικό στη Θήβα: «Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω πως τον άφησαν ελεύθερο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής Θήβας - Αλλοίωσαν και αποδεικτικά στοιχεία οι αστυνομικοί πριν έρθει η σήμανση στο χώρο...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δικηγόρος 17χρονου που δολοφονήθηκε από αστυνομικό στη Θήβα: «Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω πως τον άφησαν ελεύθερο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής Θήβας - Αλλοίωσαν και αποδεικτικά στοιχεία οι αστυνομικοί πριν έρθει η σήμανση στο χώρο...»

«Είμαι τελείως απογοητευμένος από την δικαιοσύνη. Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω πως άφησαν ελεύθερο τον αστυνομικό ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής Θήβας...», τόνισε στο LIVE ΝΕWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος του 17χρονου Χρήστου για την προκλητική απόφαση του Εισαγγελέα και Ανακριτή Θήβας να αφήσουν ελεύθερο τον 41χρονο που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον ανήλικο εντολέα του επειδή δεν είχε δίπλωμα...

Παράλληλα ο δικηγόρος του 17χρονου μιλώντας και στο documentonews.gr έκανε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τους αστυνομικούς - συναδέλφους του 41χρονου δράστη αστυνομικού, τονίζοντας ότι αλλοίωσαν αποδεικτικά στοιχεία πριν έρθει η σήμανση στο χώρο.

Τόνισε χαρακτηριστικά:

O χώρος όπου πυροβολήθηκε ο 17χρονος, πλύθηκε πριν ακόμη έρθει η Σήμανση με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία. Στο σημείο εκείνο βεβαία παρόντες εκείνη την ώρα ήταν μόνο αστυνομικοί. Επίσης, οι αστυνομικοί μετέφεραν στο νοσοκομείο τη σορό του 17χρονου με το αυτοκίνητο που οδηγούσε...

Οι προανακριτικοί υπάλληλοι της συγκεκριμένης έρευνας κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν παγκοσμίως βάζοντας το δράστη ως υπεύθυνο φύλαξης του χώρου που τελέστηκε η πράξη. Μάλιστα όταν έφτασε η Σήμανση εκεί προκειμένου να εντοπίσει DNA, επισημαίνει σε έκθεσή της ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο καθώς η περιοχή είχε πλυθεί με νερό».

Δεν είναι όμως και το μοναδικό σημείο στην μέχρι τώρα υπόθεση που θα πρέπει να ερευνηθεί. Όπως υπογραμμίζει ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης, η σορός του 17χρονου μεταφέρθηκε με το όχημα που οδηγούσε το παιδί, ενώ καθαρίστηκε η θέση του οδηγού, δηλαδή εκεί που καθόταν ο 17χρονος προκειμένου να κάτσει ο νέος οδηγός. Αντί να αφήσουν το όχημα απείραχτο προκειμένου να εξεταστεί από τη Σήμανση.

«Άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία, ήταν ότι μετέφεραν το νεκρό παιδί με το όχημα που τελέστηκε η πράξη αλλοιώνοντας αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή ίχνη αίματος, δακτυλικά αποτυπώματα κτλ. καθώς ο χώρος είχε καθαριστεί προκειμένου να κάτσει ο νέος οδηγός».

Έπλυναν και τα χέρια του νεκρού...

 Εντυπωσιακά είναι και όσα αναφέρει ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης σχετικά με τη σορό του 17χρονου, καθώς ελήφθησαν δείγματα από τα δάχτυλα και για τον εντοπισμό πυρίτιδας, προκειμένου να σταλούν στα εργαστήρια, έτσι ώστε να διαπιστωθεί πόσο κοντά ήταν το όπλο στο 17χρονο. Ωστόσο, πριν τη λήψη των δειγμάτων έπλυναν τα χέρια του νεκρού παιδιού.

«Σύμφωνα με ιατρικά έγγραφα όταν προσπάθησαν να ερευνήσουν τα χέρια του 17χρονου δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία καθώς είχαν πλύνει τα χέρια του», ανέφερε στο documentonews.gr.

Όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος, είναι πραγματικά ανατριχιαστικά και προκύπτουν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών που ήταν στο σημείο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA