Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: «Ούτε στην Ουγκάντα...!» - Χωρίς νερό από τον Ιούλιο παραμένει η Ακτή Νηρέως, κάνουν μπάνιο με εμφιαλωμένα νερά (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: «Ούτε στην Ουγκάντα...!» - Χωρίς νερό από τον Ιούλιο παραμένει η Ακτή Νηρέως, κάνουν μπάνιο με εμφιαλωμένα νερά (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες καταστάσεις, που δεν συμβαίνουν μόνο στο Δήμο Χαλκιδέων αλλά και στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου και συγκεκριμένα στην περιοχή Ακτή Νηρέως, η οποία, άκουσον άκουσον, από τον Ιούλιο είναι χωρίς νερό και οι κάτοικοι κάνουν μπάνιο με εμφιαλωμένα νερά...

Χαρακτηριστικές οι καταγγελίες κατοίκων που εστάλησαν στο EviaZoom.gr και στο αθηναϊκό Debater.gr:

- «Δίνουν νερό για μια με δύο ώρες μέσα στην εβδομάδα και αυτό στις 2 με 3 τα ξημερώματα. Κάνουμε μπάνιο με εμφιαλωμένα νερά, τα πιάτα μες είναι σε στοίβες άπλυτα, καθώς αναγκαζόμαστε να παραγγέλνουμε συνέχεια για να μην λερώνουμε πιάτα. Τα ρούχα μας τα πάμε καθαριστήριο, μπάνιο ούτε κατά διάνοια να κάνουμε, ούτε στην Ουγκάντα αυτά…»

- Άλλος κάτοικος καταγγέλλει ότι:

«Έχουμε να δούμε νερό 3 εβδομάδες. Έχοντας δύο μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Γυρνάμε από τις δουλειές μας και δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο, κουβαλάμε νερό με τα μπιτόνια. Τρώμε κάθε μέρα απ’ έξω γιατί δεν μπορούμε να πλύνουμε τις κατσαρόλες και τα ταψιά. Στέλνουμε τα ρούχα μας στο καθαριστήριο. Όπως καταλαβαίνεις τα έξοδα είναι τεράστια και ο δήμος είναι ανύπαρκτος. Ούτε μισή εξάδα νερά δεν έχουν στείλει».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA