Δολοφονία 17χρονου από αστυνομικό στη Θήβα - Ξεσπά η μητέρα του για την δικαστική απόφαση: «Άφησαν ελεύθερο έναν δολοφόνο αστυνομικό μπορείτε να μου πείτε το γιατί; Θέλω να τον σκοτώσουν...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία 17χρονου από αστυνομικό στη Θήβα - Ξεσπά η μητέρα του για την δικαστική απόφαση: «Άφησαν ελεύθερο έναν δολοφόνο αστυνομικό μπορείτε να μου πείτε το γιατί; Θέλω να τον σκοτώσουν...»

Ξέσπασε η μητέρα του 17χρονου Χρήστου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 41χρονου αστυνομικού στη Θήβα, λίγη ώρα μετά την προκλητική απόφαση να αφεθεί ελεύθερος από τον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Θήβας...

Μιλώντας στον ALPHA τόνισε:

«Γιατί αφέθηκε ελεύθερος; Γιατί συνέβη αυτό το πράγμα; Θα άρεσε σε αυτόν τον άνθρωπο να του κάνουν το ίδιο πράγμα στο παιδί του; Να το σκοτώσουν; Μπορείτε να μου πείτε το γιατί; Μπορείτε να μου το εξηγήσετε, ειλικρινά το λέω γιατί είμαι χαροκαμένη.

Θέλω να τον σκοτώσουν. Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία. Ούτε τον ήλιο να μην έβλεπε...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξεχειλίζει ξανά η οργή! Αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 17χρονο στη Θήβα - Μυρίζει «μπαρούτι», φόβοι για επεισόδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA