Δολοφονία 23χρονης Φαίης: Ο πατέρας της τσακώθηκε με συνδικαλιστή της αστυνομίας on air και αποχώρησε - «Είσαι ανάγωγος, τι έκανε η αστυνομία σου; αν δεν υπήρχε ο ντετέκτιβ που έβαλα δεν θα βρίσκονταν οι ένοχοι και μιλάς ακόμα...», του είπε έξαλλος ο πατέρας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία 23χρονης Φαίης: Ο πατέρας της τσακώθηκε με συνδικαλιστή της αστυνομίας on air και αποχώρησε - «Είσαι ανάγωγος, τι έκανε η αστυνομία σου; αν δεν υπήρχε ο ντετέκτιβ που έβαλα δεν θα βρίσκονταν οι ένοχοι και μιλάς ακόμα...», του είπε έξαλλος ο πατέρας

Ανέβηκαν οι τόνοι το βράδυ της Τετάρτης (15-11-2023) κατά τη διάρκεια εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR, η οποία είχε ως κεντρικό θέμα τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου για την οποία κρατούνται η μητέρα της, η αδελφή της και η σπιτονοικοκυρά τους...

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τόσο ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, όσο και ο συνδικαλιστής της αστυνομίας και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος υποστήριζε την αστυνομία που είχε βάλει την υπόθεση στο αρχείο χωρίς καμία έρευνα, με τον πατέρα της 23χρονης τελικά να αποχωρεί έξαλλος από τις δηλώσεις του εν λόγω συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.

«Είσαι ανάγωγος...», φώναζε ο πατέρας της 23χρονης Φαίης...

Τα αίματα άναψαν όταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναρωτήθηκε «αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος;».

«Και τι έκαναν οι αστυνομικοί;» τον ρώτησε η συνήγορος του πατέρα της 23χρονης, Βούλα Δημητριάδη. «Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;» είπε ο Καλλιακμάνης με τον πατέρα της Φαίης να ζητά τον λόγο για να απαντήσει λέγοντας «δεν θα με διακόψετε...».

«Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα αλλά με είχαν στο φεγγάρι», είπε αρχικά ο πατέρας της δολοφονημένης Φαίης με τον συνδικαλιστή της αστυνομίας να τον διακόπτει και να τον ρωτά: «τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

«Σταματώ, τέλος. Τέλος. Είσαι ανάγωγος», του είπε έξαλλος ο Νίκος Μπακογιώργος και αποχώρησε από το στούντιο, παρά την παράκληση της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Έχει δίκιο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ πρέπει να τον σέβεσαι Φέρτε μου τον κ. Νίκο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά...», είπε η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να σηκώνεται και αυτός να φύγει λέγοντας «θα φύγω εγώ, αυτό είναι το σωστό...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA