Με συνήγορο τον Κούγια: Ελεύθερη η Βατίδου μετά την απολογία της για τον εμβολισμό της μηχανής και τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης - «Κατασκεύασαν αυτή την ιστορία για να ζητήσουν χρήματα, οι αστυνομικοί δεν έπραξαν τα νόμιμα...», τόνισε το πρώην μοντέλο - Κούγιας: «Είναι αλήτης αυτός που της έκανε μήνυση...» - «Παραβίασε το κόκκινο και επειδή της κάναμε σύσταση μας καταδίωξε και εμβόλισε την μηχανή...», λέει ο μοτοσικλετιστής (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Με συνήγορο τον Κούγια: Ελεύθερη η Βατίδου μετά την απολογία της για τον εμβολισμό της μηχανής και τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης - «Κατασκεύασαν αυτή την ιστορία για να ζητήσουν χρήματα, οι αστυνομικοί δεν έπραξαν τα νόμιμα...», τόνισε το πρώην μοντέλο - Κούγιας: «Είναι αλήτης αυτός που της έκανε μήνυση...» - «Παραβίασε το κόκκινο και επειδή της κάναμε σύσταση μας καταδίωξε και εμβόλισε την μηχανή...», λέει ο μοτοσικλετιστής (ΦΩΤΟ)

Ελεύθερη χωρίς κανένα περιοριστικό όρο αφέθηκε η Εύη Βατίδου που απολογήθηκε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα για περίπου μια ώρα την Δευτέρα (13-11-2023) για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, έπειτα από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος της ζευγάρι μοτοσικλετιστών για το περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα...

Το πρώην μοντέλο σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της, παραβίασε το κόκκινο και ο οδηγός μίας διερχόμενης μηχανής -στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός και μία γυναίκα-, της έκανε παρατήρηση. Ακολούθησε ένα φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια η Εύη Βατίδου τους καταδίωξε και εμβόλισε την μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες της μηχανής, πιο σοβαρά η 57χρονη γυναίκα.

Η Εύη Βατίδου απέδωσε την ποινική της εμπλοκή σε προσπάθεια των αντιδίκων της να κατασκευάσουν την ιστορία για να αξιώσουν αποζημίωση από τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι και ο συνήγορος υπεράσπισης της.

«Έχω την πεποίθηση ότι κατασκεύασε την εκδοχή ότι δήθεν εγώ τους χτύπησα, προκειμένου να αξιώσει αποζημίωση, διότι πληροφορήθηκα εκ των υστέρων την ιδιότητα μου ως πρώην συζύγου του γνωστού ποινικολόγο Αλέξη Κούγια και θεώρησε ότι θα μπορούσε μέσα από μια τέτοια ιστορία να εξαναγκάσει τον πρώην σύζυγό μου να τον αποζημιώσει, για να κλείσει συμβιβαστικά η υπόθεση και να μη διατρέχω στο μέλλον κίνδυνο φυλακίσεως, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τεράστιο ψυχικό τραύμα στα παιδιά μας αλλά και σοβαρή μείωση του κύρους του πρώην συζύγου μου...», και πρόσθεσε:

«Οι αστυνομικοί, οι οποίοι επελήφθησαν του περιστατικού δεν έπραξαν τα νόμιμα ως όφειλαν... Οι αστυνομικοί δεν φρόντισαν για την διενέργεια αλκοτέστ στους οδηγούς των εμπλεκομένων οχημάτων, μολονότι εγώ το ζήτησα, καθώς δεν είχα καταναλώσει αλκοόλ, ούτε συσχέτισαν στην δικογραφία οποιοδήποτε ιατρικό πιστοποιητικό για την σύζυγό του αντιδίκου μου και τον ίδιο, ούτε έλεγαν κάποια κατάθεση από την σύζυγό του...»

«Αυτός ο αλήτης θα καθίσει στο σκαμνί» 

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος του μοντέλου τόνισε: «Αυτός ο αλήτης που χτύπησε την πρώην σύζυγό μου, την έβρισε, της ξήλωσε τον καθρέφτη και την οδήγησε στα κατσάβραχα, θα καθίσει στο σκαμνί. Ανυπομονώ να τον συναντήσω... Θα του καταθέσουμε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και θα καταθέσουμε σε βάρος του αγωγή...»

Ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή, Ζαννής Σιδέρης τόνισε από την μεριά του:

«Η μηχανή δεν κρύβεται, είναι στο γκαράζ του πελάτη δεν έχει λόγο να κρυφτεί. Σήμερα θα καταθέσουμε και αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης. Κλήθηκε η τροχαία την ώρα του περιστατικού. Έχει καταγραφεί το συμβάν, και βεβαίως υπάρχει εμβολισμός, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή και την ανέτρεψε. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή σε καμία περίπτωση. Το πόρισμα μιλά για επαφή ως αιτία πτώσης. Η μηχανή υπήρχε στο σημείο. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή δεν μιλάμε για σύγκρουση πλοίων, η οποία ανετράπη. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή λόγω του οδοστρώματος. Η ίδια η κ. Βατίδου ανέτρεψε τη μηχανή. Παρουσιάζεται μία κατάσταση με δύο ανθρώπους σαν να μην έχουν σώας τας φρένας που αρχίζουν και χτυπούν το αυτοκίνητο.

Η κ. Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έγινε μία σύσταση και αντέδρασε άσχημα. Ακολούθησε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Στη συνέχεια το ζευγάρι έφυγε να πάει προς το σπίτι του και όχι σε κάποια ερημιά όπως ακούστηκε από την άλλη πλευρά, ούτε ήταν ο μοτοσικλετιστής μόνος του όπως υπονοείται από την άλλη πλευρά και η κ. Βατίδου στην ουσία καταδίωξε το αυτοκίνητο. Φτάνουμε στο συμβάν που ήταν κοντά στο σπίτι του ζεύγους. Δεν έσπασε καθρέφτη ο πελάτης μου. Δεν την έβρισε την κ. Βατίδου ο πελάτης μου. Αντέδρασε άσχημα λόγω της σύστασης. Η κ. Βατίδου χτύπησε τη μοτοσικλέτα και το όχημα ανετράπη και έπεσαν και οι 2. Και από την πτώση η συνοδηγός έσπασε χέρι, πόδι και πλευρό. Προσπάθησε να φύγει η κ. Βατίδου από το συμβάν και δεν μπόρεσε γιατί κόλλησε το αμάξι. Η σοβαρότητα του τραυματισμού των εντολέων μου δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA