Ελεύθερος ο 33χρονος μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο - Το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της παράσυρσης... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Ελεύθερος ο 33χρονος μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο - Το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της παράσυρσης... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την έξοδό του από τη χώρα αφέθηκε ο 33χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος με την μηχανή του παρέσυρε και σκότωσε το τεσσάρων μηνών βρέφος που ήταν μαζί με τον παππού του στον Βόλο...

Ο 33χρονος, ανέφερε μέσω του δικηγόρου του Νίκο Παπαπέτρο, πως δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος. Ο ίδιος υποστήριξε, μάλιστα πως ευθύνεται ο παππούς του βρέφους που το είχε αγκαλιά, λέγοντας, πως κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Το ντοκουμέντο από τη μοιραία παράσυρση του βρέφους στο Βόλο προκαλεί σοκ...

Ο παππούς μόλις έχει βγάλει από το αυτοκίνητο το τριών μηνών κοριτσάκι. Το κρατάει στην αγκαλιά του και επιχειρεί να διασχίσει το δρόμο, όταν η μοτοσικλέτα περνάει με ταχύτητα και τον χτυπάει.

Ο 53χρονος άνδρας πέφτει στο έδαφος, το μωρό τού φεύγει από τα χέρια και προσκρούει με δύναμη στο κράσπεδο.

Η εικόνα από το ντοκουμέντο που αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS, κόβει την ανάσα.

Ελάχιστα νωρίτερα, μία άλλη μηχανή έχει περάσει από το ίδιο σημείο. Ο παππούς με το μωρό στην αγκαλιά κάνει δύο βήματα, κοντοστέκεται, και η μηχανή πέφτει πάνω του.

Όλα αυτά εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των γονιών του άτυχου μωρού. Ο πατέρας πετάγεται ακαριαία μέσα στη μέση του δρόμου και αρπάζει το κοριτσάκι, το οποίο μετέφερε η γιαγιά του με ταξί στο νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα, σηκώνεται και ο παππούς του μωρού από το έδαφος, και κόσμος τρέχει από τα γύρω μαγαζιά, για να δει τι έχει συμβεί.

ΔΕΙΤΕ TO:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA