Η βουλευτίνα της ΝΔ και κολλητή της Βάκα, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη επισκέφθηκε μαζί με Χαλκιδέο δικαστικό επιμελητή τον Υπουργό Δικαιοσύνης - «Εντάξει τα κανονίσατε κ.Φλωρίδη;» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η βουλευτίνα της ΝΔ και κολλητή της Βάκα, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη επισκέφθηκε μαζί με Χαλκιδέο δικαστικό επιμελητή τον Υπουργό Δικαιοσύνης - «Εντάξει τα κανονίσατε κ.Φλωρίδη;» (ΦΩΤΟ)

Με ανάρτηση της στο facebook η βουλευτίνα της ΝΔ στην Εύβοια, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη τόνισε ότι επισκέφθηκε παρέα με τον Χαλκιδέο δικαστικό επιμελητή Νίκο Αντωνίου τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη...
Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν...
Δείτε την σχετική ανάρτηση της με τις σχετικές φωτογραφίες που ανέβασε:
«Συνάντηση της Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη με τον Yπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη
Το γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, επισκέφθηκε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 η βουλευτής Εύβοιας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη. Η κ. Καραμπατσώλη συνοδευόταν από τον Νικόλαο Αντωνίου, Πρόεδρο Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών Πειραιώς, Βορείου Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Εύβοιας και Λαμίας.
Ανάμεσα στα όσα συζήτησαν ο κ. Φλωρίδης και η κ. Καραμπατσώλη, μεταξύ άλλων βρέθηκε στο επίκεντρο και το θέμα του νέου δικαστικού χάρτη. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο επί της ουσίας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης την οποία και προωθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο νέος δικαστικός χάρτης άλλωστε έχει απασχολήσει το σύνολο του Δικαστικού/ Νομικού κλάδου, ενώ έχει αναπτυχθεί και αρκετή παραφιλολογία.
Επί του θέματος αυτού η συνομιλία εξελίχθηκε σε άριστο κλίμα και ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς διευκρινίστηκε ότι θα αποφευχθούν καταργήσεις σε τοπικό επίπεδο και θα ενισχυθεί η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού».

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA