Ξεχειλίζει ξανά η οργή! Αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 17χρονο στη Θήβα - Μυρίζει «μπαρούτι», φόβοι για επεισόδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ξεχειλίζει ξανά η οργή! Αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 17χρονο στη Θήβα - Μυρίζει «μπαρούτι», φόβοι για επεισόδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ίδιο έργο θεατές, ξεχείλισε η οργή στο άκουσμα της νέας δικαστικής απόφασης υπέρ αστυνομικού που σκότωσε έναν ακόμη ανήλικο - Ελεύθερος αφέθηκε με απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή Θήβας το μεσημέρι της Πέμπτης (16-11-2023) ο 41χρονος αστυνομικός που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 17χρονο Χρήστο στη Θήβα...

Τυπικά του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Μάλιστα ο 41χρονος κατά την απολογία του φέρεται να επέρριψε όλες τις ευθύνες στο 17χρονο θύμα, λέγοντας πως το θύμα τον απώθησε με βίαιο τρόπο και το όπλο του εκπυρσοκρότησε.

Στο άκουσμα της απόφασης η οργή ξεχείλισε για τους συγγενείς και φίλους (και όχι μόνο), που βρίσκονταν έξω από τα Δικαστήρια Θήβας.

Μυρίζει «μπαρούτι» και υπάρχουν φόβοι για γενικευμένα επεισόδια.Αποτροπιασμό προκαλεί και το βίντεο ντοκουμέντο (δείτε το ΕΔΩ) από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου τελέστηκε το έγκλημα, στο οποίο ακούγονται χαρακτηριστικά και με απόλυτη καθαρότητα οι στιγμές που οδήγησαν στην εν ψυχρώ δολοφονία του Χρήστου, καθώς και τι ακολούθησε μετά, με τους οικείους να σπαράζουν και να ζητούν από τους αστυνομικούς να καλέσουν ασθενοφόρο ενώ ο νεαρός ξεψυχούσε στα χέρια τους.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA