Μοναστηράκι: Αστυνομικοί τραμπούκισαν και δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μοναστηράκι: Αστυνομικοί τραμπούκισαν και δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προκλητική στάση από ΜΑΤ και ΔΡΑΣΗ - Σχημάτισαν «αλυσίδα» για να μην περάσουν οι δημοσιογράφοι - Τους απώθησαν και έριξαν ρεπόρτερ κάτω...

Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, εγκλωβισμός τραυματιών στο Μοναστηράκι από την αστυνομία που προκάλεσε τραμπουκίζοντας στη συνέχεια δημοσιογράφους το βράδυ της Τετάρτης (01-11-2023) που επιχείρησαν να πλησιάσουν.

Ειδικότερα μετά τις εντάσεις που προκλήθηκαν σε περιοχές του κέντρου, ύστερα από τις συγκεντρώσεις ακροδεξιών και αντιφασιστών στο Ηράκλειο, τραυματίες εγκλωβίστηκαν σε κτίριο μην μπορώντας να φύγουν λόγω της παρουσίας ΜΑΤ και ανδρών της ομάδας ΔΡΑΣΗ που δεν τους άφηναν να αποχωρήσουν.

Όταν δε δημοσιογράφοι επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς το σημείο, ήρθαν αντιμέτωποι με προκλητική στάση από την αστυνομία, που άρχισαν να τους απωθούν, μη επιτρέποντάς τους να κάνουν την δουλειά τους, ενώ έριξαν κάτω και έναν ρεπόρτερ.

Μάλιστα σχημάτισαν μέχρι και «αλυσίδα» για να μην αφήσουν τους δημοσιογράφους να περάσουν, με τους τελευταίους να τους λένε ότι είναι παράνομο να παρεμποδίζουν την δουλειά τους. Τελικώς άμεση ΔΡΑΣΗ και ΜΑΤ αποχώρησαν από το κτίριο που είχαν εγκλωβιστεί οι τραυματίες χωρίς να γίνουν προσαγωγές.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA