Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού από αστυνομικούς στην πλατεία Βικτωρίας - Οικονόμου: «Διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ, η ΕΛ.ΑΣ οφείλει να λειτουργεί με βάση τους νόμους...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού από αστυνομικούς στην πλατεία Βικτωρίας - Οικονόμου: «Διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ, η ΕΛ.ΑΣ οφείλει να λειτουργεί με βάση τους νόμους...»

«Η ΕΛ.ΑΣ οφείλει να λειτουργεί με βάση τους νόμους και τους υπηρεσιακούς κανόνες...», αναφέρει σε δήλωσή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου για το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει αστυνομικούς να ξυλοκοπούν άγρια πεσμένο ακινητοποιημένο νεαρό στη Πλατεία Βικτωρίας το βράδυ της Τετάρτης (02-11-2023)...

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Σχετικά με υλικό που κυκλοφορείται από περιστατικό στην πλατεία Βικτωρίας, στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί και συλληφθείς, θέλω να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι η ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να λειτουργεί με βάση τους νόμους και τους υπηρεσιακούς κανόνες. Για αυτό και θα διεξαχθεί κατεπείγουσα διοικητική εξέταση για την διαλεύκανση του περιστατικού, καταρχάς, και την απόδοση τυχόν ευθυνών σε δεύτερη φάση».

Το περιστατικό αφορά ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφορεί στα social media και καταγράφει αστυνομικούς να χτυπούν με βία νεαρό άτομο το οποίο έχουν ακινητοποιήσει και βρίσκεται στο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA