Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Βόρεια Εύβοια: «Δεν υπάρχουν τραυματισμοί και ζημιές σε κτίρια, εκτός από κάτι μικροζημιές σε τζαμαρίες και ράφια καταστημάτων, ούτε έχουν κλείσει δρόμοι...», δήλωσε ο Φάνης Σπανός (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Βόρεια Εύβοια: «Δεν υπάρχουν τραυματισμοί και ζημιές σε κτίρια, εκτός από κάτι μικροζημιές σε τζαμαρίες και ράφια καταστημάτων, ούτε έχουν κλείσει δρόμοι...», δήλωσε ο Φάνης Σπανός (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (03-11-2023), λίγη ώρα με την σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ στην Βόρεια Εύβοια με επίκεντρο ανάμεσα σε Προκόπι και Μαντούδι, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός...

«Δεν υπάρχουν τραυματισμοί και ζημιές σε κτίρια, εκτός από κάτι μικροζημιές σε τζαμαρίες και ράφια καταστημάτων. Επίσης σημειώθηκαν κάποιες κατολισθήσεις, όπως στη περιοχή "Κακιά Σκάλα" που είναι στην Ακτή Αιγαίου. Δεν έχουν κλείσει δρόμοι...», τόνισε μεταξύ, άλλων.

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Βόρεια Εύβοια: Καθησυχαστικός ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος αλλά προειδοποιεί ταυτόχρονα: «Η φύση πολλές φορές όμως κρύβει εκπλήξεις...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA