Αστυνομικός παρέσυρε και σκότωσε 19χρονη πεζή με το περιπολικό - Την εγκατέλειψε και πήγε να συγκαλύψει το περιστατικό με συνεργούς αστυνομικούς, αλλά τον έπιασαν οι κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Αστυνομικός παρέσυρε και σκότωσε 19χρονη πεζή με το περιπολικό - Την εγκατέλειψε και πήγε να συγκαλύψει το περιστατικό με συνεργούς αστυνομικούς, αλλά τον έπιασαν οι κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παράσυρση από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός στην Ξάνθη, έκανε το χρόνο να μετρά αντίστροφα για τη ζωή της, με την 19χρονη κοπέλα να αφήνει μεσημέρι την τελευταία της πνοή...

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στον οικισμό του Παλαιού Ζυγού. Η άτυχη κοπέλα έκανε βόλτα με το σκυλάκι της, όταν κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός. Η κοπέλα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο της πόλης και το μεσημέρι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Το μεσημέρι λίγο πριν οι γιατροί ανακοινώσουν τα δυσάρεστα, στενός συγγενής της 19χρονης μίλησε στο «Live News» απαρηγόρητος. Οι ελπίδες που από χθες είχαν αρχίσει να σβήνουν, το πρωί εξανεμίστηκαν.

«Είναι σε τελειωμένη κατάσταση. Όλοι μας λυπόμαστε αλλά δεν μας φέρνει την κοπέλα πίσω», αναφέρει συγγενής της 19χρονης και προσθέτει: «Ο αστυνομικός εγκατέλειψε την 19χρονη και για δύο μέρες προσπαθούσε να σβήσει τα ίχνη του. Όταν, όπως λέει, κατάλαβε πως η ταυτότητά του θα αποκαλυφθεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αποφάσισε να παραδοθεί.

Ο αστυνομικός που παραδόθηκε σε συναδέλφους του και ομολόγησε πως οδηγούσε το επίμαχο αυτοκίνητο συνελήφθη. Μιλάει για δυστύχημα και αρνείται ότι εγκατέλειψε την άτυχη κοπέλα.

Συγγενείς της 19χρονης κάνουν λόγο για εξοργιστικές δικαιολογίες και για προσπάθεια κάποιων να συσκοτίσουν τα γεγονότα. Υποστηρίζουν πως ο αστυνομικός έγινε καπνός με την βοήθεια συνεργών του αστυνομικών μετά την παράσυρση και άφησε τη νεαρή να χαροπαλεύει στο σημείο.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA