«Δεν είναι όλα τέλεια στη χώρα μας, και η ακρίβεια δαγκώνει...», είπε ο Μητσοτάκης και δήλωσε υπερήφανος γιατί λέει «η ανεργία έπεσε για πρώτη φορά κάτω από το 10%...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

«Δεν είναι όλα τέλεια στη χώρα μας, και η ακρίβεια δαγκώνει...», είπε ο Μητσοτάκης και δήλωσε υπερήφανος γιατί λέει «η ανεργία έπεσε για πρώτη φορά κάτω από το 10%...» (ΦΩΤΟ)

Μιλώντας σε πολίτες κατά την περιοδεία του στην περιοχή του Περάματος την Τρίτη (19-12-2023) ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού δήλωσε υπερήφανος γιατί η ανεργία έπεσε για πρώτη φορά κάτω από το 10% πρόσθεσε:

«Δεν είναι όλα τέλεια στη χώρα μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα. Ξέρουμε ότι η ακρίβεια "δαγκώνει" ειδικά στο σούπερ μάρκετ αλλά πρέπει να ξέρετε ότι θα είμαστε πάνω από το πρόβλημα στηρίζοντας τους πιο ευάλωτους με διαρκείς ελέγχους ώστε να μην υπάρχει καμία ανοχή στην κερδοσκοπία.

Και είμαι σίγουρος -και αυτό το μήνυμα θέλω να σας μεταφέρω- ότι το 2024, τόσο σημαδιακή χρονιά, προσέξτε, είναι χρονιά που συμπληρώνονται 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και βέβαια χρονιά όπου εκλέχθηκε για πρώτη φορά Βουλευτής ο κ. Τραγάκης, έτσι; Είναι 50 χρόνια βουλευτής, είναι ταυτισμένος με αυτή την πορεία.

Αλλά αυτή η τόσο σημαντική χρονιά θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την πατρίδα μας και θέλω να ευχηθώ στην καθεμία και στον καθέναν ξεχωριστά καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, πάνω απ' όλα χαρά, ευτυχία, υγεία σε εσάς, στις οικογένειές σας και να ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA