Δολοφονία Περιστέρι: 35χρονος έσφαξε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του μετά από καυγά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Δολοφονία Περιστέρι: 35χρονος έσφαξε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του μετά από καυγά (ΦΩΤΟ)

Ο 35χρονος γιος του 62χρονου, που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος τα ξημερώματα της Κυριακής (31-12-2023) μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Περιστέρι (φωτο πάνω) χτύπησε τον πατέρα του μετά από καυγά και ενώ είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ, τουλάχιστον από την πλευρά του θύματος...

Ο 62χρονος, Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι.

Ο 35χρονος έχει προσαχθεί και ανακρίνεται στην Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ως ο βασικός ύποπτος για την θανατηφόρα επίθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, Οι καυγάδες ήταν συχνοί στο σπίτι ανάμεσα σε πατέρα και γιο, καθώς και ότι παρούσα στην τραγωδία ήταν η 66χρονη γυναίκα του θύματος και μητέρα του φερόμενου ως δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν η 66χρονη είχε κάνει πολλές καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της από τον 62χρονο, ο οποίος φέρεται να μεθούσε συχνά και να την χτυπούσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι και επιχείρησε να επιτεθεί στην μητέρα του. Ο 35χρονος θόλωσε, πήρε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και χτύπησε τον πατέρα του στο κορμί και στον θώρακα, ενώ η μοιραία μαχαιριά στο θύμα ήταν στην μηριαία αρτηρία του. Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Ο δράστης διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο χέρι και στις 05:00 περίπου οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA