Τον κακοποιούσε για χρόνια ο πατέρας του και θόλωσε: Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος που κατακρεούργησε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια στα Καλύβια - «Δεν άντεχα άλλο, λυτρώθηκα και απελευθερώθηκα που τον σκότωσα...», δήλωσε στην Ανακρίτρια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τον κακοποιούσε για χρόνια ο πατέρας του και θόλωσε: Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος που κατακρεούργησε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια στα Καλύβια - «Δεν άντεχα άλλο, λυτρώθηκα και απελευθερώθηκα που τον σκότωσα...», δήλωσε στην Ανακρίτρια (ΦΩΤΟ)

Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Αθηνών την Τετάρτη (27-12-2023) ο 16χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του με 20 μαχαιριές μέσα στο σπίτι τους στα Καλύβια την περασμένη Παρασκευή (22-12-2023)...

Όλα συνέβησαν το βράδυ της 22ης Δεκεμβρίου 2023, όταν ο 16χρονος επιτέθηκε στον πατέρα του, ο οποίος όπως υποστήριξε και αποδείχθηκε με στοιχεία, τον κακοποιούσε για χρόνια όπως και τη μητέρα του και τον αδελφό του, με αποτέλεσμα εκείνο το βράδυ ο ίδιος να θολώσει και σε κατάσταση αμόκ να κατακρεουργήσει τον πατέρα του με δύο μαχαίρια.

Μάλιστα η απολογία του στην Ανακρίτρια Αθηνών δεν κράτησε παραπάνω από 15 λεπτά, με τον 16χρονο να της λέει σύμφωνα με πληροφορίες:

«Μας κακοποιούσε πολλά χρόνια. Και εμένα και την μητέρα μου και τον αδελφό μου. Δεν άντεξα άλλο και τον σκότωσα. Με έδερνε συνεχώς, με έκλεινε στη ντουλάπα χωρίς νερό και φαγητό... Το μετανιώνω σαν πράξη, αλλά αισθάνομαι ανακούφιση, λυτρώθηκα και απελευθερώθηκα που τον σκότωσα, πλέον δεν φοβάμαι εγώ και η οικογένεια μου...».

Παράλληλα ο 16χρονος έδειξε και τα σημάδια στο κορμί του που είχε από την κακοποίηση του πατέρα του.

Η 45χρονη μητέρα του και ο 19χρονος αδελφός του είχαν μετακομίσει σε άλλο σπίτι στο Κορωπί. Στις καταθέσεις τους, και οι δύο επιβεβαίωσαν όσα είπε ο 16χρονος, περιγράφοντας τον 70χρονο ως ένα κακοποιητικό πατέρα και σύντροφο.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε επίσης από συμμαθητές του και από τους δασκάλους του στο σχολείο ο 16χρονος πήγαινε το καλοκαίρι με μακρυμάνικα ρούχα για να μην φαίνονται τα σημάδια στο κορμί του.

Όλοι γνώριζαν δηλαδή τι γινόταν, αλλά θέλησαν να μιλήσουν αφού έγινε η δολοφονία και όχι νωρίτερα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA