Γκάζι: Η στιγμή που ο ένας από τους τρεις αγνώστους πυροβολεί τους Κρητικούς μετά από καυγά έξω από το νυχτερινό κέντρο και φεύγουν ανενόχλητοι με αυτοκίνητο - «Μιλάμε για κεντρικό σημείο της Αθήνας, για ώρα δεν υπήρχε αστυνομία ούτε για δείγμα και ενώ καθημερινά υπήρχε αστυνόμευση στη περιοχή...» (ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Γκάζι: Η στιγμή που ο ένας από τους τρεις αγνώστους πυροβολεί τους Κρητικούς μετά από καυγά έξω από το νυχτερινό κέντρο και φεύγουν ανενόχλητοι με αυτοκίνητο - «Μιλάμε για κεντρικό σημείο της Αθήνας, για ώρα δεν υπήρχε αστυνομία ούτε για δείγμα και ενώ καθημερινά υπήρχε αστυνόμευση στη περιοχή...» (ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Σοκάρει το βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα και αποτυπώνει καρέ- καρέ τη στιγμή που άγνωστος πιστολέρο πυροβολεί και τραυματίζει τους τρεις νέους άνδρες από την Κρήτη νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε πολυσύχναστο δρόμο στο Γκάζι - Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο - ντοκουμέντο του MEGA από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς περίπου στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου (16-12-2023) έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα από την Κρήτη...

Στο βίντεο φαίνεται η παρέα των Κρητικών έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και δύο άτομα που κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ να τους πλησιάζουν και να διαπληκτίζονται μαζί τους. 

Το χρονικό

Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δύο από τους τρεις άγνωστους δράστες φτάνουν σε μια παρέα 7 ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο ένας από τους τρεις άγνωστους δράστες βγάζει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τέσσερις φορές τους τρεις Κρητικούς, μπροστά σε αρκετό κόσμο και ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Στην συνέχεια οι τρεις άγνωστοι, που δεν φορούσαν ούτε μάσκες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κατευθύνονται περπατώντας στο αυτοκίνητό τους και φεύγουν με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση.

Kάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το ανθρακί τζιπ και έχει διαπιστωθεί ότι ήταν μισθωμένο από εταιρεία ενοικιάσεις αυτοκίνητών. Tο συγκεκριμένο υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας καθώς και τις καταθέσεις 7 παρευρισκομένων που γλίτωσαν από τις σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί τα τρία άτομα να έχουν διαφύγει ήδη από τη χώρα, καθώς εκτιμάται ότι είναι Αλβανικής καταγωγής.

Παράλληλα, έντονα σχολιάστηκε και η παντελή απουσία της αστυνομίας για ώρα από το σημείο και την γύρω περιοχή καθώς μιλάμε για ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, το οποίο καθημερινά έσφυζε από αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA