«Νέα Αριστερά» και επίσημα το όνομα του κόμματος των 11 βουλευτών που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ολόκληρη η παρουσίαση του νέου κόμματος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

«Νέα Αριστερά» και επίσημα το όνομα του κόμματος των 11 βουλευτών που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ολόκληρη η παρουσίαση του νέου κόμματος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο όνομα «Νέα Αριστερά» κατέληξαν οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ για την νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που συγκρότησαν στη Βουλή...

Πρόκειται για τους Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση, Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πέτη Πέρκα, Χουσείν Ζειμπέκ και Φερχάτ Οζγκιούρ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί Πρόεδρος της Κ.Ο. αναλαμβάνει ο Αλέξης Χαρίτσης, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος και γραμματέας της ΚΟ η Πέτη Πέρκα.
Την Τετάρτη (06-12-2023) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακήρυξη της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας από το Προεδρείο της Βουλής.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί ολόκληρη την παρουσίαση του νέου κόμματος:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA