Ο Νίκος Χαρδαλιάς ορκίστηκε νέος Περιφερειάρχης Αττικής - «Θα γίνονται όλα με διαφάνεια και θα δίνω λογοδοσία πάντα και παντού...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ορκίστηκε νέος Περιφερειάρχης Αττικής - «Θα γίνονται όλα με διαφάνεια και θα δίνω λογοδοσία πάντα και παντού...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Λαύριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20-12-2023) η ορκωμοσία του Νίκου Χαρδαλιά ως νέος Περιφερειάρχης Αττικής, ενώ ορκίστηκε και το Περιφερειακό Συμβούλιο που αναδείχθηκε στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023... 

Στην τελετή έδωσαν το «παρών», Υπουργοί, βουλευτές της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ όπως η Όλγα Γεροβασίλη, νέοι Δήμαρχοι της Αττικής, ο όπως ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, κ.α.

Την απόδοση της Διαβεβαίωσης των Περιφερειακών Συμβούλων ανέγνωσε η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς από το Λαύριο με τον όρο «Μητροπολιτικό Μοντέλο» περιέγραψε τον νέο τρόπο λειτουργίας της Περιφέρειας Αττικής, ο οποίος θα υλοποιείται σε συνεργασία με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, μακριά από τις επικαλύψεις, τις καθυστερήσεις και τις δικαιολογίες ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση προς τους πολίτες.

«Έχω μάθει να βγαίνω μπροστά. Να παλεύω, να είμαι χρήσιμος να μην κρύβομαι. Να υπηρετώ την κοινωνία, την γειτονιά, τον δήμο, την περιφέρεια, τον τόπο μας, τους υπερήφανους πολίτες» ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε:

«Παραμένω άνθρωπος του σκοπού. Αγαπώ την ευθύνη και θα προσπαθώ να την υπηρετώ πάντα με αρχές και αξίες. Με διαφάνεια και λογοδοσία, πάντα και παντού. Το στρατηγικό μας όραμα είναι ξεκάθαρο. Μητροπολιτική Αττική! Ο στόχος και η ευθύνη! Το στοίχημα και η πρόκληση. Μια Αττική Ασφαλής, Ανθρώπινη, Βιώσιμη».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA