Πυροβολισμοί Γκάζι - Αποκάλυψη: Η Ομάδα ΔΙΑΣ είχε ελέγξει το τζιπ και τον πιστολέρο 4 ώρες πριν την δολοφονική επίθεση και οι αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει - Παραμένει άφαντος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Πυροβολισμοί Γκάζι - Αποκάλυψη: Η Ομάδα ΔΙΑΣ είχε ελέγξει το τζιπ και τον πιστολέρο 4 ώρες πριν την δολοφονική επίθεση και οι αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει - Παραμένει άφαντος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρά αναπάντητα ερωτήματα για την ΕΛ.ΑΣ προκάλεσε η αποκάλυψη της δικηγόρου ενός εκ των συλληφθέντων, που παραδόθηκε μόνος του, ότι λίγη ώρα πριν το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ είχαν σταματήσει το τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες προκειμένου να κάνουν έλεγχο και δεν εντόπισαν το παραμικρό, παρά το γεγονός ότι ο 37χρονος είχε το όπλο πάνω του...

Τέσσερις ημέρες μετά την εν ψυχρώ, δολοφονική επίθεση σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 37χρονος, επικίνδυνος Αλβανός πιστολέρο, που παραμένει ασύλληπτος, είχε ελεγχθεί το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς.

«Ο οδηγός είχε υποστεί έλεγχο στο αυτοκίνητο από ομάδα ΔΙ.ΑΣ 4 ώρες πριν το περιστατικό και δεν εντόπισαν το όπλο εντός του αυτοκινήτου», δήλωσε στο MEGA η δικηγόρος του 33χρονου συνοδηγού του 37χρονου που παραδόθηκε μόνος του στην Ασφάλεια Αττικής και αργότερα συνελήφθη.

Ο 37χρονος οδηγούσε το ανθρακί τζιπ με τα φιμέ τζάμια οπλισμένος, κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα στη χώρα, από όπου είχε απελαθεί δύο φορές κατά το παρελθόν και σύμφωνα με τον 33χρονο, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ εκείνη τη νύχτα, αλλά ο έλεγχος των αστυνομικών δεν βρήκε το παραμικρό για να τον σταματήσει και να αποτρέψει το αιματηρό επεισόδιο.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ αναγκάστηκε να παραδέχθηκε το γεγονός υποστηρίζοντας με δικαιολογίες ότι:

«Ήταν τυχαίος έλεγχος της ομάδας ΔΙΑΣ, δεν απασχολούσε κανένας από τους δύο και δεν βρέθηκε όπλο. Δεν γνωρίζω, όμως, τι έγγραφα έχει στην κατοχή του για να δικαιολογεί την παρουσία του στη χώρα. Αυτό θα το δούμε όταν συλληφθεί».

Για το γεγονός ότι η ομάδα ΔΙΑΣ δεν εντόπισε όπλο κατά τον έλεγχο, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ υποστήριξε πάλι με δικαιολογίες ότι δεν ξέρει τι ακολούθησε τις επόμενες τέσσερις ώρες μέχρι τη δολοφονική επίθεση κατά των τριών ατόμων στο Γκάζι.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA