Τροχαίο Θάνατος 29χρονου αστυνομικού: Οδηγούσε μηχανή της Ομάδας ΔΙΑΣ και συγκρούστηκε με περιπολικό - Και για καταδίωξη κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τροχαίο Θάνατος 29χρονου αστυνομικού: Οδηγούσε μηχανή της Ομάδας ΔΙΑΣ και συγκρούστηκε με περιπολικό - Και για καταδίωξη κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Το τροχαίο έγινε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου τα ξημερώματα της Δευτέρας (18-12-2023)...

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή της Ομάδας ΔΙΑΣ, στην οποία επέβαιναν δύο αστυνομικοί, συγκρούστηκε με περιπολικό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 29χρονος αστυνομικός της μηχανής Χρήστος Κουρουνιώτης από την Πάτρα και ο συνεπιβάτης του να τραυματιστεί.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο για μία καταδίωξη με ένα κλεμμένο όχημα που ήταν σε εξέλιξη χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί περισσότερες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες.

Στο σημείο δεν υπήρχε κάποιο ιδιωτικό όχημα τρακαρισμένο, πέραν από το περιπολικό με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή της Ομάδας ΔΙΑΣ, στην οποία επέβαινε ο 29χρονος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ με τον νεκρό αστυνομικό, τον τόπο του δυστυχήματος, την διαλυμένη μηχανή της Ομάδας ΔΙΑΣ και το σμπαραλιασμένο περιπολικό:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA