Σοκ στη Βοιωτία με νέο ψυχάκια αστυνομικό! Μαχαίρωσε την πρώην σύντροφο του και την έλουσε με βενζίνη για να την κάψει ζωντανή έξω από το αστυνομικό τμήμα που είχε πάει να τον καταγγείλλει για ενδοοικογενειακή βία, τραυμάτισε με τσεκούρι και πριόνι και τον γιο της - Τον είχε μηνύσει και πολίτης στο παρελθόν αλλά το δικαστήριο τον είχε αθωώσει με ψευδομάρτυρες αστυνομικούς και μετά πήγε κατηγορούμενος ο πολίτης..., όπως καταγγέλλει (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Σοκ στη Βοιωτία με νέο ψυχάκια αστυνομικό! Μαχαίρωσε την πρώην σύντροφο του και την έλουσε με βενζίνη για να την κάψει ζωντανή έξω από το αστυνομικό τμήμα που είχε πάει να τον καταγγείλλει για ενδοοικογενειακή βία, τραυμάτισε με τσεκούρι και πριόνι και τον γιο της - Τον είχε μηνύσει και πολίτης στο παρελθόν αλλά το δικαστήριο τον είχε αθωώσει με ψευδομάρτυρες αστυνομικούς και μετά πήγε κατηγορούμενος ο πολίτης..., όπως καταγγέλλει (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Σοκ με νέο ψυχάκια αστυνομικό! Ο δράστης αυτή τη φορά είναι 54χρονος αστυνομικός στο Δίστομο Βοιωτίας... Θα τον αφήσουν και αυτόν ελεύθερο άραγε επειδή είναι αστυνομικός; δεν θα προκαλέσει και εντύπωση...

Διαβάστε και φρίξτε όσα έγιναν το Σάββατο (16-12-2023) σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 που μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής (17-12-2023).

Σε απόσταση 20 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου Βοιωτίας, και ενώ η γυναίκα - πρώην σύντροφος του πήγε να τον καταγγείλλει, ο 54χρονος αστυνομικός την σταμάτησε, της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε τραυματίζοντας την. Επίσης είχε μαζί του ένα μπετόνι από το αυτοκίνητο και την έλουσε με βενζίνη! Κρατούσε έναν αναπτήρα και απειλούσε να την κάψει ζωντανή.

Ο γιος της γυναίκας προσπάθησε να παρέμβει, ωστόσο δέχθηκε επίθεση και εκείνος από τον αστυνομικό με τσεκούρι και πριόνι.

Αναλυτικά τα όσα δηλώνει στον ΑΝΤ1:

«Αντιλήφθηκα την επίθεση σε βάρος της μητέρας μου και πήγα να την βοηθήσω. Δέχθηκα και εγώ επίθεση από τον δράστη αστυνομικό, ο οποίος με τραυμάτισε με ένα μικρό τσεκούρι και ένα πριόνι».

Ο αστυνομικός συνελήφθη στη συνέχεια ενώ μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Ο 54χρονος αστυνομικός και η γυναίκα είχαν σχέση κατά το παρελθόν. Ωστόσο του είχε ζητήσει να χωρίσουν και εκείνος άρχισε να την δέρνει. Εκείνη τον είχε καταγγείλει ουκ ολίγες φορές για ενδοοικογενειακή βία και του κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει. Όμως ο αστυνομικός δεν έκανε πίσω και συνέχιζε να την πλησιάζει και να την δέρνει μέχρι σήμερα.

Κάτοικος που διαμένει στο Δίστομο Βοιωτίας τονίζει στον ΑΝΤ1:

«Είχα μάθει πως είχαν πάει τον Μάιο στον εισαγγελέα γιατί υπήρχε μία απειλή όπλου και του αφαιρέθηκε το όπλο και του απαγορεύτηκε να είναι κοντά στη γυναίκα. Ο αστυνομικός είχε ένα ύφος γενικά του βαρύ αστυνομικού, της εξουσίας δηλαδή, και μίλαγε υποτιμητικά γενικά στον κόσμο».

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρία πολίτη, ο ίδιος τονίζει ότι: 

«Eίχα κάνει μήνυση στον συγκεκριμένο αστυνομικό για κατάχρηση εξουσίας, απειλές και άλλα αδικήματα πριν λίγα χρόνια, αλλά το δικαστήριο που έγινε αθώωσε τον αστυνομικό, ο οποίος προσπαθούσε να με βγάλει "τρελό και ψεύτη" με μάρτυρες ψευδομάρτυρες συναδέλφους του αστυνομικούς και μετά πήγα εγώ κατηγορούμενος για ψευδή καταμήνυση...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA