Βουλή: Αναμενόμενο! Ψηφίστηκε με 262 ψήφους και η τροπολογία για τους μετανάστες - Καταψήφισε ο γελαστός Σαμαράς... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βουλή: Αναμενόμενο! Ψηφίστηκε με 262 ψήφους και η τροπολογία για τους μετανάστες - Καταψήφισε ο γελαστός Σαμαράς... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ψηφίστηκε, όπως αναμενόταν, την Τρίτη (19-12-2023) κατά πλειοψηφία με 262 ψήφους υπέρ και η τροπολογία για τους μετανάστες κάτω από έντονες αντιπαραθέσεις... 

Από την κυβερνητική πλειοψηφία καταψήφισε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Ό,τι είχα χρέος να πω το είπα. Όποιος θέλει να το καταλάβει, κατάλαβε...», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την ψηφοφορία για την τροπολογία Καιρίδη για τους μετανάστες. Μετά από λίγο είδαμε τον Αντώνη Σαμαρά να γελάει παρέα με βουλευτές της ΝΔ.
Η κίνηση αυτή του Αντώνη Σαμαρά πάντως να καταψηφίσει την τροπολογία χαρακτηρίζεται ως «άνευ ουσίας» από γαλάζιες πηγές.

Συγκεκριμένα:

Την τροπολογία καταψήφισαν τα κόμματα «Ελληνική Λύση», «Σπαρτιάτες» και «Νίκη», ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ «παρών» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Αρετή Παπαϊωάννου.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης και οι τρεις βουλευτές από το κόμμα «Σπαρτιάτες», Γιώργος Ασπιώτης, Μιχάλης Γαυγιωτάκης και Πέτρος Δημητριάδης. Συνολικά, δηλαδή, ψήφισαν 295 βουλευτές.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA