Χαλκίδα: «Έβρεξε» σοβάδες σε κεντρικό πεζόδρομο ανήμερα τα Χριστούγεννα - Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Χαλκίδα: «Έβρεξε» σοβάδες σε κεντρικό πεζόδρομο ανήμερα τα Χριστούγεννα - Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Χαλκίδα, που θυμίζει πόλη - ερείπιο, «έβρεξε» σοβάδες ανήμερα των Χριστουγέννων (25-12-2023), κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αλλά για πολλοστή...

Από τύχη δεν είχαμε θύματα ανήμερα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όπως θα δείτε στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr, άρχισε ξαφνικά να πέφτουν σοβάδες με μεγάλα κομμάτια τσιμέντου από ετοιμόρροπο κτίριο, που έχει αφεθεί και αυτό στη τύχη του, στον κεντρικό πολυσύχναστο πεζόδρομο της οδού Παπαναστασίου και από τύχη δεν υπήρξαν θύματα καθώς έτυχε να μην περνούν πεζοί εκείνη την στιγμή από το σημείο.

Κατόπιν εορτής, μετά την πτώση των σοβάδων, μπήκαν και κορδέλες γύρω γύρω από τον πεζόδρομο απαγορεύοντας την διέλευση των πεζών από το σημείο.

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε ο φακός του EviaZoom.gr αργά το βράδυ της Δευτέρας (25-12-2023), ανήμερα των Χριστουγέννων:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA