Εύγε! Η χρυσή αγωγή του αρχιμανδρίτη στη…μαμά του, ο χρυσός συμβιβασμός τους για το 1 εκ. και βάλε και η σιωπή-χρυσός του Μητροπολίτη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Εύγε! Η χρυσή αγωγή του αρχιμανδρίτη στη…μαμά του, ο χρυσός συμβιβασμός τους για το 1 εκ. και βάλε και η σιωπή-χρυσός του Μητροπολίτη!

Του Γιάννη Ντάσκα...

Κύριο αντικείμενο της έρευνας αυτής είναι το εξής σε αδρές γραμμές: Ένας αρχιμανδρίτης ως εκπρόσωπος νομικού προσώπου κάνει αγωγή στη μαμά του για μια τεράστια χρυσή περιουσία αξίας άνω του εκατομμυρίου που-σύμφωνα με έγγραφα- δεν είναι ούτε του ενός, ούτε του άλλου...

Τα βρίσκουν σε “συμβιβασμό” με τη μαμά του και ο αρχιμανδρίτης μέσω του νομικού προσώπου βάζει χέρια και πόδια στην περιουσία.

Μέρος της χρυσής δραστηριότητας: νοικιάζουν σε επιχειρηματία για 25 χρόνια ένα φιλέτο με λογικό ενοίκιο κοντά στα 2,5 με 3 χιλιάρικα το μήνα.Το νοικιάζουν όμως για…διακόσια ευρώ το μήνα με αύξηση 2 ευρώ το χρόνο!!!

Συνέβησαν αυτά;

Από τα έγγραφα ντοκουμέντα που ανακαλύψαμε όχι μόνο συνέβησαν,αλλά και καταγγέλλεται σωρεία παρανομιών με πλαστογραφίες κλπ.

Έτσι δεν γράφουμε ονόματα:

- Για τον Δήμαρχο,τον οποίο δυστυχής κουλουράς,συγγενής στελέχους της ΝΔ κατηγορεί για συσταση συμμορίας με σκοπό να μοιράζουν τις θέσεις των “κουλουράδων”.

Ο κουλουράς δεν είναι όποιος-όποιος.Ούτε ο Δήμαρχος.Ο πρώτος ήταν που αποκάλυψε μεγάλο σκάνδαλο για το οποίο κατέληξαν φυλακή κάμποσοι: υπουργός και μερικοί αξιωματούχοι για σωρεία σκανδάλων σε βάρος δημοσίων περιουσιών σε διάφορα υπουργεία.Αν γράψουμε ονοματα θα μας στείλουν για “προσωπικά δεδομένα”.

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα που με αυτή τη μορφή υπάρχουν μόνο στην καθ ημάς μπανανία. Δεν υπάρχουν στη Δύση. Δεν υπάρχουν στις ουσιαστικά εμπόλεμες διαρκώς ΗΠΑ, όπου ο πρόεδρος Κλίντον,μαζί με άλλους λίαν διάσημους στην οικουμένη όλη βλέπει το όνομα του σε κάθε ελληνική εφημερίδα και σάϊτ και αναφέρεται ως κατηγορούμενος διότι “κακοποιούσε ανήλικες ,τις οποίες του προμήθευε ο δισεκατομμυριούχος χρηματόδότης Επστάϊν”.

Δείτε περισσότερα στο ntaskasnews.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA