Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη: Σβήνουν οι ελπίδες, ψάχνουν πλέον για την σορό του σε στεριά και θάλασσα - Στο κενό οι έρευνες εως τώρα, ελεύθερος αφέθηκε προς το παρών ο κρεοπώλης που κρατείτο ως ύποπτος αλλά ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη: Σβήνουν οι ελπίδες, ψάχνουν πλέον για την σορό του σε στεριά και θάλασσα - Στο κενό οι έρευνες εως τώρα, ελεύθερος αφέθηκε προς το παρών ο κρεοπώλης που κρατείτο ως ύποπτος αλλά ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σβήνουν οι ελπίδες για να εντοπιστεί ζωντανός ο 31χρονος αγνοούμενος στο Μεσολόγγι, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής πάνω από 10 μέρες (έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου 2024) και οι συγγενείς του θεωρούν ότι έχει δολοφονηθεί και ψάχνουν πλέον για την σορό του με τις έρευνες να γίνονται σε στεριά και θάλασσα χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα εως τώρα...
Για την υπόθεση ο βασικός ύποπτος είναι ο 50χρονος φίλος του, κρεοπώλης στο επάγγελμα, ο οποίος κρατείτο για ένα διάστημα, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μετά και την καταδίκη του σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή για ένα μαχαίρι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του.
Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να είναι το τελευταίο άτομο που είδε τον Μπάμπη, προτού εξαφανιστεί, ωστόσο αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με την εξαφάνιση του 31χρονου, ενώ δεν υπάρχουν και στοιχεία -προς το παρών- σε βάρος του.
Από καταθέσεις έχει προκύψει πως ο 31χρονος με τον κρεοπώλη είχαν μία στενή σχέση από παλιά, και όπως είπαν, γνωρίζουν πως ο νεαρός του είχε δανείσει χρήματα άλλες 2 φορές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταθέσεις των φίλων του 31χρονου Μπάμπη, ο ίδιος είχε δανείσει στον κρεοπώλη και τις δύο φορές περίπου 5.000 ευρώ, τα οποία ο 50χρονος του τα είχε επιστρέψει.
Ο 50χρονος κρεοπώλης στην κατάθεση του φέρεται να είπε, ότι πήγε τον 31χρονο σε ένα σημείο στο Μεσολόγγι για να πάει για κυνήγι και μετά ισχυρίζεται ότι θα τον έπαιρνε κάποιος άλλος, επιμένοντας πως «δεν του είπε ποιος» ο 31χρονος.
Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχει μεταβεί στη περιοχή την Παρασκευή (12-01-2023) ξεκίνησε έναν νέο κύκλο καταθέσεων με νέα πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του αγνοούμενου Μπάμπη.
Την ίδια ώρα άφαντο παραμένει και το κινητό του 31χρονου. Παράλληλα, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δημιούργησαν ένα «κινητό-κλώνο» του αγνοούμενου, με το οποίο, μέσω του λογισμικού, προσπαθούν να ακολουθήσουν την διαδρομή που έκανε ο ίδιος με το κινητό του. Επιχειρούν να εντοπίσουν το σημείο εκκίνησης της διαδρομής του, αλλά και το σημείο που σταμάτησε ακριβώς το σήμα του τηλεφώνου του.
Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει κάτι επιπλέον και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο 50χρονος κρεοπώλης είχε μαζί το κινητό του αλλά τις κρίσιμες στιγμές το είχε κλειστό. Ως αποτέλεσμα, δεν θα μπορεί να εντοπιστεί με βεβαιότητα το τελευταίο στίγμα του κινητού του κρεοπώλη.

Ο 31χρονος αγνοούμενος:

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA