Νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Παπανικολάου ήταν για χρόνια η 37χρονη παιδοκτόνος που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της - Οδηγήθηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα δικαστήρια μέσα σε αποδοκιμασίες - «Με χτυπούσε και μου είχε κλέψει το παιδί μαζί με τους γονείς της...», τόνισε στη κάμερα ο πατέρας του βρέφους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Παπανικολάου ήταν για χρόνια η 37χρονη παιδοκτόνος που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της - Οδηγήθηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα δικαστήρια μέσα σε αποδοκιμασίες - «Με χτυπούσε και μου είχε κλέψει το παιδί μαζί με τους γονείς της...», τόνισε στη κάμερα ο πατέρας του βρέφους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης ήταν για χρόνια η 37χρονη παιδοκτόνος στη Βέροια που χτύπησε μέχρι θανάτου το μόλις 6 μηνών βρέφος της μπροστά στα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της, στο σπίτι της στο χωριό Μακροχώρι Ημαθίας...

Η 37χρονη ζούσε στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα επανήλθε στη Βέροια. Το τοπικό μέσο ενημέρωσης Veriotis.gr εκτός του ότι αναφέρει πως η παιδοκτόνος εργαζόταν στο Παπανικολάου, προσθέτει πως αυτό το διάστημα βρισκόταν σε άδεια ανατροφής τέκνου.

Η ίδια έχει αναρτήσει μάλιστα στα social media πως εργάζεται στο συγκεκριμένο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Tην Παρασκευή (12-01-2024) απολογήθηκε στον Ανακριτή μετά την προθεσμία που πήρε, και κρίθηκε προφυλακιστέα όπως αναμενόταν.

Η 37χρονη στην απολογία της χαρακτηριστικά φέρεται να τόνισε:

«Δεν πίστευα ότι σκότωνα το παιδί μου εκείνη την ώρα. Νόμιζα ότι σκότωνα μία αόρατη δύναμη, τον έξω από ‘δω».

Σύμφωνα με τον συνήγορο της θα ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την 37χρονη.

Όπως έλεγε η ίδια στο οικογενειακό και εργασιακό της περιβάλλον, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χαμό των 21ενός συμμαθητών της που χάθηκαν στην εθνική τραγωδία των Τεμπών το 2003.

Το άτυχο βρέφος κατέληξε από πολλαπλές κακώσεις στο κρανίο, το πρόσωπο και τη στοματική κοιλότητα.Φωνές και αποδοκιμασίες κατά της 37χρονης βρεφοκτόνου...

Συγγενείς και φίλοι του πατέρα του μόλις 6 μηνών μωρού, αποδοκίμασαν την 37χρονη παιδοκτόνο την ώρα που οδηγείται με αλεξίσφαιρο γιλέκο στο δικαστικό Μέγαρο Βέροιας.

Η απολογία της διήρκησε παραπάνω από 3 ώρες.

Οι καταγγελίες του πατέρα στη κάμερα...

Σύμφωνα και με το τοπικό μέσο ενημέρωσης thesstoday.gr, ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει πως η 37χρονη κατά τη διάρκεια του μόλις λίγων μηνών γάμου τους, έβγαινε συχνά εκτός εαυτού. Μάλιστα έχει υποβάλλει μήνυση.

«Με μία απότομη κίνηση της, όρμησε επάνω μου και με χτύπησε στο λαιμό αφήνοντας μου σημάδια. Εγώ τότε την απώθησα και σηκώθηκα, έφυγα τρομοκρατημένος από το σπίτι της, γιατί πίστευα ότι το βράδυ θα με έπνιγε στον ύπνο μου και δεν θα προλάβαινα να αντιδράσω καθόλου».

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του άτυχου μωρού, η οικογένεια της 37χρονης δεν τον άφησε να παραστεί ούτε στην κηδεία.

«Στο χωριό μου, στον τάφο του πατέρα μου κλέψανε το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι, οι γονείς της και ο παππούς αυτό, δεν έχω λόγια... Θα καταθέσουμε δήλωση υποστήριξη κατηγορίας κατά της παιδοκτόνου και κατά των συγγενών της και για έκθεση και για απειλή και για εξύβριση».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA