Η σύζυγος του 50χρονου Αλβανού και μητριά της 18χρονης για το φονικό του Βόλου: «Δεν την βίασε ποτέ ο αδερφός μου, λέει ψέματα ο σύζυγος μου για να δικαιολογήσει την πράξη του...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Η σύζυγος του 50χρονου Αλβανού και μητριά της 18χρονης για το φονικό του Βόλου: «Δεν την βίασε ποτέ ο αδερφός μου, λέει ψέματα ο σύζυγος μου για να δικαιολογήσει την πράξη του...» (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που κρατείται ο 50χρονος καθ' ομολογία δράστης του φονικού στον Βόλο με θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του μετά τις αποκαλύψεις της 18χρονης κόρης του ότι την βίαζε και την εκβίαζε ζητώντας της χρήματα για να μην αποκαλύψει βίντεο και φωτογραφίες που είχε καταγράψει τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της, η σύζυγος του δράστη και αδερφή του θύματος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, όπως η ίδια δήλωσε...

Επίσης, στο ερώτημα αν πιστεύει ότι ο αδερφός της έκανε όσα το κορίτσι αποκάλυψε, απάντησε ότι δεν τα πιστεύει ενώ στην ερώτηση αν πρόκειται να πάει να δει τον σύζυγό της στο κρατητήριο, η απάντηση στην ΕΡΤ ήταν αρνητική.

«Μας έκλεισε το σπίτι... Εγώ έκανα υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, μεγάλωσα τα παιδιά του, δεν ήταν καλός πατέρας και σύζυγος. Η κόρη του ερχόταν στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα. Ο αδερφός μου δεν την βίασε ποτέ όπως ισχυρίζεται, δεν πιστεύω ότι της έκανε κάτι, απλά τα λέει αυτά ο σύζυγος μου για να δικαιολογήσει την πράξη του...», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Έκανα αυτό που έπρεπε ως πατέρας και παραδόθηκα...» - 50χρονος Αλβανός εκτέλεσε με καραμπίνα τον κουνιάδο του μόλις έμαθε ότι βίαζε επί 9 χρόνια την 18χρονη κόρη του (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA