Αποκαλύφθηκε η στυγερή δολοφονία: Κατακρεουργημένη μέσα σε μπαούλο εντοπίστηκε η αγνοούμενη 41χρονη έγκυος - Ομολόγησε ο φίλος του 39χρονος σύντροφου της που έπαιζε θέατρο ότι την δολοφόνησαν μαζί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Αποκαλύφθηκε η στυγερή δολοφονία: Κατακρεουργημένη μέσα σε μπαούλο εντοπίστηκε η αγνοούμενη 41χρονη έγκυος - Ομολόγησε ο φίλος του 39χρονος σύντροφου της που έπαιζε θέατρο ότι την δολοφόνησαν μαζί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φρικιαστικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη (φωτο πάνω η 41χρονη και ο σύντροφος της...)

Νεκρή, μέσα σε ένα μπαούλο, που ήταν πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στην Χαλκιδική, εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (08-01-2024) η 41χρονη έγκυος, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά από τη Θεσσαλονίκη.

Ο θάνατος της 41χρονης γυναίκας, που διένυε τον τρίτο μήνα της κύησής της, αποδίδεται σε δολοφονία και όλα δείχνουν ότι δράστης είναι ο σύντροφός της και ο φίλος του, ο οποίος ομολόγησε ότι την δολοφόνησαν μαζί.

Στο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εντόπισαν αποτυπώματα φίλου του που είναι σεσημασμένος. Ο εν λόγω άνδρας προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσαν μαζί με τον σύντροφο της 41χρονης, την έγκυο γυναίκα.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Η σορός της 41χρονης εντοπίστηκε από στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της και οι συνθήκες.

Ο σύντροφος της 39χρονης συνεχίζει να κρατά αρνητική στάση και επιμένει πως δεν εμπλέκεται στη δολοφονία της 41χρονης γυναίκας, παρά την ομολογία του φίλου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΑΠΘ ανέλαβε την ιατροδικαστική εξέταση της σορού.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA