(Κύπελλο Ελλάδας) Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-2: Με γκολ στο 95΄ προκρίθηκαν οι «πράσινοι» στα ημιτελικά όπου τον περιμένει ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Κύπελλο Ελλάδας) Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-2: Με γκολ στο 95΄ προκρίθηκαν οι «πράσινοι» στα ημιτελικά όπου τον περιμένει ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κεφαλιά του Μλαντένοβιτς στο 95' ο Παναθηναϊκός απέφυγε την παράταση και επικράτησε με 0-2 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, το βράδυ της Τετάρτης (31-01-2024), παίρνοντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο (Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-2)...

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας τον ΠΑΟΚ. Στο άλλο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (86′ Πομόνης) , Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Έντερ (86′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε (90′ Φριντγιόνσον), Βρακάς (67′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν, Μπακασέτας (90′ + 7′ Βιλένα), Παλάσιος (90′ +6′ Γιεντβάι), Γερεμέγιεφ (89′ Τζούρισιτς).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA