Όλες οι δηλώσεις του Κούγια μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Δεν έχει ξαναϋπάρξει τέτοια εγκληματική οργάνωση, τα πάντα είναι στημένα στην Ελλάδα όπως και στο ποδόσφαιρο, καλύτερα που δεν είχε κόσμο το γήπεδο γιατί δεν θα άντεχε αυτή την αδικία και θα θρηνούσαμε θύματα - Υπήρξε εντολή από τον Μαρινάκη να αποχωρήσουμε από το γήπεδο και κακώς δεν το κάναμε, καλώ τον Μητσοτάκη να διακόψει αυτό το διεφθαρμένο πρωτάθλημα, αλλιώς θα είναι υπόλογος για ότι συμβεί όπως και ο ανιψιός του που παρακολουθούσε τον μισό ελληνικό λαό...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Όλες οι δηλώσεις του Κούγια μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Δεν έχει ξαναϋπάρξει τέτοια εγκληματική οργάνωση, τα πάντα είναι στημένα στην Ελλάδα όπως και στο ποδόσφαιρο, καλύτερα που δεν είχε κόσμο το γήπεδο γιατί δεν θα άντεχε αυτή την αδικία και θα θρηνούσαμε θύματα - Υπήρξε εντολή από τον Μαρινάκη να αποχωρήσουμε από το γήπεδο και κακώς δεν το κάναμε, καλώ τον Μητσοτάκη να διακόψει αυτό το διεφθαρμένο πρωτάθλημα, αλλιώς θα είναι υπόλογος για ότι συμβεί όπως και ο ανιψιός του που παρακολουθούσε τον μισό ελληνικό λαό...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στο Φάληρο με 1-2 το βράδυ της Κυριακής (07-01-2024), εξαιτίας της «σφαγιαστικής διαιτησίας»...

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και νομικός σύμβουλος, Αλέξης Κούγιας, ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να διακόψει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε μεταξύ άλλων:

«Κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγαλή ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία που έστηνε παιχνίδια με τη συμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δύο κλόουν τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη.

Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ, ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες.

Ο άνθρωπος που δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει αμετάκλητες απόφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων όταν είχε τη σχολή οδηγών. Ο άνθρωπος που διαφεντεύει αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ.

Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Όποιος δεν σέβεται τους ανθρώπους, αυτούς τους φτωχούς που αγαπάνε αυτό το κορυφαίο κοινωνικό κίνημα που είναι το ποδόσφαιρο, δεν σέβεται τη δημοκρατία. Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή, αυτός που είναι πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται...

Είναι προκλητικά πράγματα και σας το λέω ευθέως. Ο κ. Μαρινάκης, μου έδωσε μετά από συνενόηση, μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου. Στο οποίο πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης. Αυτός που παρακολουθούσε τον μισό ελληνικό λαό. Δυστυχώς ο κ. Βρούτσης, αυτή τη στιγμή, είναι νέος στο Υπουργείο θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα.

Θα ήθελα να έχουν παρακολουθήσει τον αγώνα αυτό ο Αντεισαγγελέας του Αρείου πάγου, ο κ. Οικονόμου, να το έχουν παρακολουθήσει αυτοί που πραγματικά παραμένουν οι λίγοι έντιμοι. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν με θράσος τέτοιο, να έρχονται και να καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε όλοι.

Ειλικρινά σας το λέω. Δεν μπορώ να περιγράψω τι νιώθω ο ίδιος προσωπικά. Νιώθω ότι νιώθουν όλοι όσοι είδαν το ματς. Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων που πραγματικά διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μου είπαν το γκολ ήταν κανονικό. Το πέναλτι, ήταν πέναλτι. Μου είπαν πως ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο σφύριζε μόνο ΑΕΚ. Από τη μια μεριά λες και έβλεπε μόνο κίτρινα. Μου είπαν πως ήταν μια σφαγιαστική διαιτησία. Όμως αυτό πρέπει να τελειώνει.

Θα συζητήσουμε πολύ σοβαρά με τον κ.Μαρινάκη...

Πραγματικά σας το λέω καλύτερα που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο γιατί θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Και μετά κάποιοι ρωτούν γιατί γίνονται πράξεις βίας; Πως να μην γίνουν πράξεις βίας. Τα μικρά παιδιά πως να μην αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο. Είναι πρόκληση πραγματικά και για την Δημοκρατία. Υποτίθεται πως είμαστε σε μια περίοδο ελληνικής δημοκρατίας που είναι η καλύτερη.

Πρέπει επιτέλους να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί να πρέπει να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός για να γίνει ένα σοκ; Προσκαλώ τον Μητσοτάκη, τον οποίο εκτιμώ προσωπικά, αύριο να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα να μην συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομπρέλα του ανιψιού του σε αυτούς τους εγκληματίες. Και δεν θέλω πω περισσότερα για τον ανιψιό που επισκέπτεται στον Κορυδαλλό, 36 φορές, τον μεγαλύτερο εγκληματία. Δεν θέλω να πω πράγματα που ξέρω από τη δουλειά μου....»

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΕΡΤ ΚΑΙ MEGA:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA