ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Τον «καθάρισε» στη Τούμπα και με δύο ακυρωθέντα γκολ - Μόνος πρώτος ο «δικέφαλος», στην τρίτη θέση οι «πράσινοι» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Τον «καθάρισε» στη Τούμπα και με δύο ακυρωθέντα γκολ - Μόνος πρώτος ο «δικέφαλος», στην τρίτη θέση οι «πράσινοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League το βράδυ της Κυριακής (28-01-2024) και έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία, ρίχνοντας παράλληλα τους «πράσινους» στην 3η θέση... 

Στην άδεια Τούμπα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1 και αποσπάστηκε στο +2 από τη δεύτερη ΑΕΚ, στο +6 από τον Ολυμπιακό και άφησε τον αποψινό αντίπαλό του στο -3.

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ με δυο γκολ (43’, 56’) ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι σημείωσαν και άλλα δύο τέρματα, τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα στο 51’.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (88’ Σβαμπ), Μουργκ (78’ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (72’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (72’ Α. Ζίβκοβιτς), Μπράντον (88’ Τζίμας).

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (64’ Λημνιός), Μπακασέτας, Μαντσίνι (88’ Βιλένα), Βίτορ Ουγκό (46’ Τζούρισιτς), Γέντβαϊ, Αϊτόρ (46’ Μπερνάρ), Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ (46’ Τσέριν), Αράο.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA