To νέο ηλεκτρικό Κινέζικο scooter που κοστίζει κάτω από 1.000 ευρώ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

To νέο ηλεκτρικό Κινέζικο scooter που κοστίζει κάτω από 1.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Με τριψήφια τιμή αυτό το ηλεκτρικό scooter κοστίζει λιγότερο από ένα smartphone και μπορεί να προσφέρει τη λύση στην «καθαρή» αστική μετακίνηση...

Χαρακτηρίζονται για το απολύτως ελάχιστο κόστος που απαιτούν για να διανύσουν 100 χλμ. -κάτω από μισό ευρώ- και το πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης σε σχέση με τα συμβατικό, ενώ εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους «εξάτμισης».

Ο λόγος για τα ηλεκτρικά «50άρια» scooters, τα οποία γίνονται όλο και πιο προσιτά στο ευρύ κοινό, με τις τιμές τους να βρίσκονται κάτω ακόμη και από αντίστοιχες συμβατικές προτάσεις.

Μία τέτοια πρόταση με μόλις 999 ευρώ είναι το ηλεκτρικό scooter, που βλέπετε, μάρκας E-Roller SEB και πωλείται από τα καταστήματα λιανικής οικιακών ειδών και επίπλων Home Deluxe.

Πρόκειται για μοντέλο της κινέζικης Yadea. Ζυγίζει 71 κιλά και φέρει μικρή και ελαφριά αποσπώμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με ενεργειακή χωρητικότητα 1,34 kWh. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, η μπαταρία προσφέρει αυτονομία στους δρόμους της πόλης που μπορεί να φτάσει έως και τα 55 χιλιόμετρα με μία φόρτιση:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA