Τους «έπιασε» η κάμερα: Αστυνομικοί βασάνισαν πολίτη στην άκρη του δρόμου - Συνελήφθησαν αργότερα από το Εσωτερικών Υποθέσεων και παρίσταναν τους ανήξερους μέχρι που έμαθαν ότι είχαν καταγραφεί (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τα βασανιστήρια) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τους «έπιασε» η κάμερα: Αστυνομικοί βασάνισαν πολίτη στην άκρη του δρόμου - Συνελήφθησαν αργότερα από το Εσωτερικών Υποθέσεων και παρίσταναν τους ανήξερους μέχρι που έμαθαν ότι είχαν καταγραφεί (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τα βασανιστήρια)

Τους «έπιασε» η κάμερα να βασανίζουν πολίτη το βράδυ της Κυριακής (28-01-2024) στην άκρη του δρόμου, στους Αμπελόκηπους Αττικής, και μόλις συνελήφθησαν παρίσταναν τους ανήξερους λέγοντας τα γνωστά «ότι ο πολίτης χτυπήθηκε μόνος του κ.λ.π.», μέχρι που έμαθαν και αυτοί ότι είχαν καταγραφεί...
Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για τον βασανισμό πολίτη στους Αμπελόκηπους μετά το ΒΙΝΤΕΟ που έφερε στη δημοσιότητα το ethnos.gr το βράδυ της Κυριακής (28-01-2024).
Στο ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ καταγράφονται οι δύο αστυνομικοί της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” να ξυλοκοπούν βάναυσα και ανελέητα έναν πολίτη.
Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό οι δύο αστυνομικοί χτυπούν τον πολίτη ο οποίος δεν προβάλλει καμία αντίσταση. Οι αστυνομικοί ρίχνουν στο έδαφος τον πολίτη και τον χτυπούν ανελέητα, ενώ από τα γύρω μπαλκόνια ακούγονται φωνές για να σταματήσουν.
Μετά την δημοσίευση του ΒΙΝΤΕΟ στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ταυτοποίησαν τους δύο αστυνομικούς και τους συνέλαβαν με την κακουργηματική κατηγορία των βασανιστηρίων.
Όπως αναφέρει και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων σε ανακοίνωση που εξέδωσε και απέστειλε στο EviaZoom.gr:
«Σε βάρος των δύο συλληφθέντων αστυνομικών σχηματίστηκε δικογραφία για βασανιστήρια και συνέργεια σε βασανιστήρια, αντίστοιχα.
Ο ένας συλληφθείς αστυνομικός προέβη σε επανειλημμένα χτυπήματα με γροθιές σε διάφορα σημεία του σώματος του πολίτη, χωρίς αυτός να έχει προβάλει αντίσταση, ενώ ο έτερος συλληφθείς αστυνομικός παρακολουθούσε χωρίς να προβεί σε καμία ενέργεια αποτροπής ή διακοπής της αξιόποινης πράξης.
Οι συλληφθέντες αστυνομικοί οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τα βασανιστήρια του πολίτη από τους δύο αστυνομικούς:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA