Τροχαίο Χαλκίδα ανήμερα των Φώτων: Γερό «μπαμ» σε γνωστή διασταύρωση - καρμανιόλα στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τροχαίο Χαλκίδα ανήμερα των Φώτων: Γερό «μπαμ» σε γνωστή διασταύρωση - καρμανιόλα στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Χαλκίδας νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (06-01-2024), ανήμερα των Φώτων στη διασταύρωση (συμβολή) των κεντρικών οδών 28ης Οκτωβρίου και Ελευθερίου Βενιζέλου στο γνωστό σημείο που γίνονται καθημερινά προσπεράσεις διερχόμενων οχημάτων για να περάσουν από το ένα ρεύμα στο άλλο...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες στο EviaZoom.gr, διερχόμενο αυτοκίνητο συγκρούστηκε, με μηχανή με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές, ενώ ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά εως τώρα τα στοιχεία του όπως και οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα όπως θα δείτε στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr το κράνος του είχε εκσφενδονιστεί στο οδόστρωμα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στο σημείο έσπευσαν αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας που διενεργούν προανάκριση για τα αίτια της σύγκρουσης.

Δείτε τις ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε αναγνώστης του EviaZoom.gr, και μας τις απέστειλε, ο οποίος έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα από το σημείο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA