Χαλκίδα: Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την πόλη - μπανανία! Άλλος έπιασε πρώτος τον σταυρό στα Θεοφάνεια και άλλον βράβευσαν ο Μητροπολίτης και η παρέα του - Τα πλάνα που αποδεικνύουν την παρωδία που έγινε και οι καταγγελίες στο EviaZoom.gr από πολίτες και από την μητέρα του νεαρού που ήταν αυτός που έπιασε πρώτος τον σταυρό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Χαλκίδα: Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την πόλη - μπανανία! Άλλος έπιασε πρώτος τον σταυρό στα Θεοφάνεια και άλλον βράβευσαν ο Μητροπολίτης και η παρέα του - Τα πλάνα που αποδεικνύουν την παρωδία που έγινε και οι καταγγελίες στο EviaZoom.gr από πολίτες και από την μητέρα του νεαρού που ήταν αυτός που έπιασε πρώτος τον σταυρό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα μία πόλη μπανανία χωρίς εισαγωγικά - Κωμικοτραγικές καταστάσεις ακόμη και στη ρίψη του σταυρού ανήμερα των Φώτων...

Το είδαμε και αυτό! Στα φετινά Θεοφάνεια του 2024, όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε βίντεο, εικόνες και μαρτυρίες πολιτών, άλλος έπιασε τον σταυρό στη παραλία Χαλκίδας και άλλον βράβευσαν ο Μητροπολίτης και η παρέα του, δίνοντας του και τον «Χρυσό Σταυρό».

Συγκεκριμένα, από την αρχή ανακοινώθηκε και από την Μητρόπολη Χαλκίδας, ότι τον σταυρό έπιασε ένας 25χρονος, ονόματι, Κώστας Γαρουφαλιάς, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλία που καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πρόσφατες πλημμύρες, ωστόσο μία τέτοια ιερή διαδικασία είχε εξελιχθεί σε παρωδία, όπως αντιληφθήκαμε αργότερα εμείς και δεκάδες άλλοι πολίτες, (δείτε ΕΔΩ το πρώτο δημοσίευμα) δηλαδή ότι άλλος έχει πιάσει πρώτος τον σταυρό κάτι που δείχνουν ξεκάθαρα το βίντεο και οι εικόνες, αλλά και οι μαρτυρίες των πολιτών που έστειλαν τις καταγγελίες τους στο EviaZoom.gr.

Μάλιστα, όπως θα δείτε, και αξίζει να επισημανθεί, πως με το ζόρι γίνεται προσπάθεια και μέσα στη θάλασσα να του πάρουν το σταυρό από τα χέρια, και όλα αυτά μπροστά στο καίκι απ΄όπου έγινε και η ρίψη του σταυρού, και στο οποίο βρίσκονταν πάνω ο Μητροπολίτης Χαλκίδας, ιερείς, η κολλητή του Ελένη Βάκα, στον συνδυασμό της οποίας έχει εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος και μεγαλοστέλεχος της Μητρόπολης, κ.α. Μα είναι δυνατόν Δέσποτα να μην είδε κανείς από το καίκι, που ήταν κοντά, ότι άλλος έπιασε τον σταυρό, κάτι που φαίνεται και από αρκετά μέτρα μακριά;;;;

ΔΕΙΤΕ:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ: 

Οι καταγγελίες από ομάδα πολιτών προς το EviaZoom.gr όπως και της μητέρας του νεαρού που ήταν αυτός που έπιασε έπιασε πρώτος τον σταυρό:

 

Δείτε τώρα την και την βράβευση της Μητρόπολης Χαλκίδας στον 25χρονο από την Θεσσαλία, ότι δήθεν ήταν αυτός που έπιασε πρώτος τον σταυρό, δίνοντας του και τον Χρυσό Σταυρό ως βραβείο όπως και το απόσπασμα από την ανακοίνωση της Μητρόπολης Χαλκίδας:
 

***

Ως επίλογο λοιπόν για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν μία έκφραση ταιριάζει: "θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματι μου..."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA