Νέος τρόπος κατανομής επιχορήγησης από το Υπουργείο Εσωτερικών: Μόνο ο Δήμος Χαλκιδέων από την Στερεά έχει πάρει και προκαταβολή 128.629 ευρώ και έχει να πάρει ακόμα 794.371 ευρώ - Που δόθηκε αυτή η προκαταβολή και όχι μόνο θα μας απαντήσει η Οικονομική Εισαγγελία Αθηνών και ο αρμόδιος επικεφαλής ο Αρεοπαγίτης Χαράλαμπος Βουρλιώτης - Αυτά είναι τα χρήματα που θα δοθούν σε όλους τους Δήμους όλης της χώρας (ΦΩΤΟ, ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέος τρόπος κατανομής επιχορήγησης από το Υπουργείο Εσωτερικών: Μόνο ο Δήμος Χαλκιδέων από την Στερεά έχει πάρει και προκαταβολή 128.629 ευρώ και έχει να πάρει ακόμα 794.371 ευρώ - Που δόθηκε αυτή η προκαταβολή και όχι μόνο θα μας απαντήσει η Οικονομική Εισαγγελία Αθηνών και ο αρμόδιος επικεφαλής ο Αρεοπαγίτης Χαράλαμπος Βουρλιώτης - Αυτά είναι τα χρήματα που θα δοθούν σε όλους τους Δήμους όλης της χώρας (ΦΩΤΟ, ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σε εφαρμογή τέθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών ο νέος τρόπος κατανομής της τακτικής επιχορήγησης (χρηματοδότησης) των Δήμων όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (12-01-2024)...

Με το νέο σύστημα κατανομής, που θεσπίστηκε, άλλαξε ο τρόπος και τα κριτήρια κατανομής, με συγκεκριμένη ποσοτικοποίηση ανάλογα με τον πληθυσμό, τη νησιωτικότητα, το δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε Δήμου.

Όπως βλέπουμε στο επίσημο έγγραφο με τα ποσά που θα δοθούν ανά Δήμο με τον νέο νόμο, που έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμος Χαλκιδέων της Ελένης Βάκα είναι ο μόνος Δήμος της Στερεάς και από τους λίγους της χώρας που έχει πάρει και προκαταβολή συνολικού ύψους 128.629 ευρώ. Το υπόλοιπο συνολικό ποσό επιχορήγησης - χρηματοδότησης που αναμένεται να δοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Χαλκιδέων είναι 794.371 ευρώ.

Και το πρώτο ερώτημα που τίθεται, προς το παρών, είναι πως αξιοποιήθηκε η προκαταβολή ύψους 128.629 ευρώ από τον Δήμο Χαλκιδέων της Βάκα, που δόθηκαν δηλαδή, κάτι που οφείλουν να ξέρουν οι δημότες. Αυτό θα μας το απαντήσει η αρμόδια Οικονομική Εισαγγελία στην Αθήνα, αρμόδια για όλη τη χώρα, η οποία έχει επικεφαλής τον Οικονομικό Εισαγγελέα Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος είναι και Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 (για ζουμ πατήστε πάνω στην ΕΙΚΟΝΑ):

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΝΑ ΔΗΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA