Δίκη Πισπιρίγκου: Απούσα η Ρούλα, παρών ο Κούγιας - Ο γνωστός δικηγόρος και η κατηγορούμενη κατέθεσαν μήνυση, αγωγή και πειθαρχική αναφορά κατά της Εισαγγελέως της έδρας - Ζήτησε επίσης να του χορηγηθεί γραπτώς η εισαγγελική αγόρευση, ειδάλλως θα προσβάλει τα πρακτικά για πλαστότητα αν υπάρχει μέσα η πρόταση της | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Δίκη Πισπιρίγκου: Απούσα η Ρούλα, παρών ο Κούγιας - Ο γνωστός δικηγόρος και η κατηγορούμενη κατέθεσαν μήνυση, αγωγή και πειθαρχική αναφορά κατά της Εισαγγελέως της έδρας - Ζήτησε επίσης να του χορηγηθεί γραπτώς η εισαγγελική αγόρευση, ειδάλλως θα προσβάλει τα πρακτικά για πλαστότητα αν υπάρχει μέσα η πρόταση της

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων ήταν να συνεχιστεί την Πέμπτη (01-02-204) η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα...

Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε στην Έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και ειδικότερα στην Εισαγγελέα που στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε ζητήσει την ενοχή της εντολέως του.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος της κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας, διαμαρτυρήθηκε για την αγόρευση της Εισαγγελέως, η οποία χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η Πισπιρίγκου για απόπειρα και εν συνεχεία ανθρωποκτονία του πρώτου παιδιού της.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της Εισαγγελέως της Έδρας από τον ίδιο και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν έχει κανείς δικαίωμα να ειρωνεύεται την κατηγορούμενη. Πληροφορήθηκα ότι από εσάς η ειρωνεία πήγε σύννεφο. Και από την Πρόεδρο και από την Εισαγγελέα. Ανέφερε η Εισαγγελέας το πρωτοφανές “η Τζωρτζίνα είχε την ατυχία να την έχει μητέρα”», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα καταγγείλει την Εισαγγελέα και στα πειθαρχικά όργανα του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να του χορηγηθεί γραπτώς η πολύωρη εισαγγελική αγόρευση, λέγοντας ότι αν δεν γίνει αυτό δεν θα ξεκινήσει την τοποθέτησή του.

Το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε το αίτημα, με τον Αλέξη Κούγια να σημειώνει πως: 

«Αν στη δικογραφία εισέλθει το οποιοδήποτε έγγραφο και ειδικά πρόταση Εισαγγελέως, μετά το πέρας της διαδικασίας στο ακροατήριο η υπεράσπιση θα προσβάλει τα πρακτικά για πλαστότητα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA