Φονικό Αγία Βαρβάρα: Με καραμπίνα σκότωσε ο 69χρονος πεθερός τον 57χρονο γαμπρό του μετά από καυγά - Το θύμα ήταν γνωστός γιατρός... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Φονικό Αγία Βαρβάρα: Με καραμπίνα σκότωσε ο 69χρονος πεθερός τον 57χρονο γαμπρό του μετά από καυγά - Το θύμα ήταν γνωστός γιατρός... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές την Δευτέρα (26-02-2024) η δολοφονία έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (24-02-2024) στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, όταν μετά από καυγά, ο 57χρονος γιατρός - ουρολόγος Λαλούντας Τρύφωνας που διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι, έπεσε νεκρός από τα πυρά του 69χρονου πεθερού του με καραμπίνα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμεναν εκεί όλοι μαζί...

Να σημειωθεί πως η γυναίκα του θύματος και κόρη του 69χρονου, μικροβιολόγος στο επάγγελμα, βρισκόταν στη Σπάρτη όταν έγινε το φονικό και το έμαθε τηλεφωνικά και έρχεται εσπευσμένα. Η οικογένεια είχε δυο ανήλικα παιδιά.

Οι δυο οικογένειες έμεναν μαζί στην ίδια πολυκατοικία, στον πρώτο όροφο τα πεθερικά και στο δεύτερο το θύμα με την γυναίκα του.
Ο 69χρονος έχει συλληφθεί ενώ τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στη δολοφονία δεν έχουν γίνει λεπτομερώς γνωστά.

Ο 57χρονος γιατρός που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του:

Ο 69χρονος πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του: 

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA