«Φως στο Τούνελ»: Πως βρέθηκε στον Πόρο η σορός της αγνοούμενης Σταυρούλας - Ήταν ξεχασμένη για 6 μήνες στο νεκροτομείο Πειραιά... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Φως στο Τούνελ»: Πως βρέθηκε στον Πόρο η σορός της αγνοούμενης Σταυρούλας - Ήταν ξεχασμένη για 6 μήνες στο νεκροτομείο Πειραιά... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου...

Η απάντηση από το DNA που βγήκε τις πρωινές ώρες Παρασκευής (23-02-2024), επιβεβαίωσε την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας που βρισκόταν ξεχασμένη στα αζήτητα στο νεκροτομείο Πειραιά επί 6 μήνες.

Στην ταυτοποίηση της σορού οδήγησε το δείγμα που ελήφθη από τον βιολογικό της πατέρα που ζει στην Λάρισα.

Ανατροπή στο θρίλερ της Σταυρούλας Γκουγκουλιά κατά την διάρκεια της ζωντανής έρευνας του Τούνελ την νύχτα της Παρασκευής 23ης Φεβρουαρίου 2024...

Μάρτυρας από την πολυκατοικία που έμενε στην Κυψέλη, ανέφερε ότι η ίδια είχε πει πως θα πήγαινε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα γύρω στις 20 Αυγούστου να μείνει για μερικές μέρες.

Την νύχτα εκείνης της Κυριακής λουόμενος στην παραλία Εδέμ κατέθεσε ότι την είδε να αφήνει την τσάντα με τα πράγματά της στην αμμουδιά, να μπαίνει στην θάλασσα και να χάνεται.

Τέσσερις μέρες αργότερα το πτώμα της εκβράστηκε κοντά στην βραχονησίδα Πλατειά στον Πόρο.

Οδηγήθηκε στο Νεκροτομείο Πειραιά και ξεκίνησε ένα απίστευτο θρίλερ αφού παρέμεινε στα ψυγεία, στα αζήτητα, επί έξι μήνες. Ο θάνατος της απροσδιόριστος λόγω της σήψης από την παραμονή της στο νερό. Το δείγμα για DNA που λήφθηκε από τον βιολογικό της πατέρα, έδωσε τελικά διέξοδο και έλυσε το γρίφο.

Η εκπομπή γνωρίζοντας για την άγνωστη σορό που εντοπίστηκε στον Πόρο, πίεζε από την αρχή προς όλες τις κατευθύνσεις. Στα αλλεπάλληλα ερωτήματα οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου όχι μόνο δεν έδωσαν ποτέ ξεκάθαρες απαντήσεις αλλά υποστήριζαν πως η σορός δεν σχετίζεται με την αγνοούμενη . Την αναγνώρισή της δυσκόλεψε και το γεγονός ότι δεν υπήρξε έγκαιρα δήλωση εξαφάνισης. Αυτή έγινε τέσσερις μήνες μετά.

Από την έρευνα φάνηκε ότι η παραλία Εδέμ και η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, πιθανότατα να έδιναν περισσότερα στοιχεία για το τι προηγήθηκε του πνιγμού της.

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε μάρτυρες που τυχόν την είχαν δει εκείνη την Κυριακή 20 Αυγούστου ή και νωρίτερα, να επικοινωνήσουν με την εκπομπή.

Οδηγός ταξί που την γνώριζε από την Κυψέλη και την εξυπηρετούσε, ανέφερε ότι το Σάββατο 19 Αυγούστου την μετέφερε στο Παλαιό Φάληρο και την άφησε κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Πριν από αυτή την διαδρομή είχε σταματήσει στην πλατεία της Κυψέλης για να κάνει ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ.

Η μαρτυρία αυτή άνοιξε νέο δρόμο στις έρευνες που γίνονται από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής. Η άρση απορρήτου του κινητού της τηλέφωνου αλλά και του τραπεζικού της λογαριασμού που ζήτησε η βιολογική της οικογένεια, πιστεύεται ότι θα δώσει τις απαντήσεις που ψάχνουν.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA