Φωτιά σε διαμέρισμα: Χαροπαλεύουν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του στο «Γεννηματάς»- Το ιατρικό ανακοινωθέν (ΦΩΤΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Φωτιά σε διαμέρισμα: Χαροπαλεύουν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του στο «Γεννηματάς»- Το ιατρικό ανακοινωθέν (ΦΩΤΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ)

Νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους...

Στη διασωλήνωση του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του, Ειρήνης, προχώρησαν οι γιατροί του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» όπως τονίζεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου που έδωσε στη δημοσιότητα την Δευτέρα (19-02-2024).

Στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας τους αναφέρεται πως ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής έχει διασωληνωθεί και έχει τεθεί σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής, ενώ επίσης η 80χρονη σύζυγός του υποβλήθηκε σε εσχαροτομές στην αριστερή άκρα χείρα και το αντιβράχιο και έχει τεθεί επίσης και η ίδια σε μηχανική υποστήριξης αναπνοής.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (18-02-2024) όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την ηλεκτρική κουζίνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός δημοσιογράφος και η σύζυγος του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμα τους όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και την σύζυγο του:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA