(Κύπελλο Ελλάδας) ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1: «Πράσινο» προβάδισμα για τον τελικό με νίκη στην κατάμεστη Τούμπα - Ροντέο με δύο κόκκινες και δοκάρι στο 93΄ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Κύπελλο Ελλάδας) ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1: «Πράσινο» προβάδισμα για τον τελικό με νίκη στην κατάμεστη Τούμπα - Ροντέο με δύο κόκκινες και δοκάρι στο 93΄ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη σε ένα γκολ του Σπόραρ στο 53' ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-1 του ΠΑΟΚ στη κατάμεστη Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης (14-02-2024), στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας...

Ηταν ένα ντέρμπι που είχε κόσμο μετά από πολύ καιρό, πάθος, ένταση, δοκάρι στο 93΄ για τον ΠΑΟΚ αλλά και πολλά νεύρα, με αποτέλεσμα να αντικρίσουν την απευθείας κόκκινη κάρτα οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας μετά από μεταξύ τους επεισόδιο.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» έχουν πια τον πρώτο λόγο για να βρεθούν στον τελικό, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Λεωφόρου την ερχόμενη Τετάρτη (21-02-2024, 19:00).

Στον άλλο ημιτελικό ο Άρης κέρδισε στο Αγρίνιο με 0-1 τον Παναιτωλικό και είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας (63’ Μεϊτέ), Σβαμπ (76’ Οζντόεφ), Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο (63’ Μουργκ), Ντεσπόντοφ (63’ Τάισον), Μπράντον (71’ Σαμάτα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Nτραγκόφσκι, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς (86’ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Αράο, Ρούμπεν Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ (86’ Βαγιαννίδης), Τσέριν (87’ Σένκεφελντ), Παλάσιος (68’ Μαντσίνι), Σπόραρ (74’ Ζέκα).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA