«Πύρινο» Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε...» - Νέες εκλογές για την προεδρία του κόμματος ανακοίνωσε ο Κασσελάκης μετά την παρέμβαση Τσίπρα - Ολόκληρη η «ηλεκτρισμένη» ομιλία του (BINTEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

«Πύρινο» Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε...» - Νέες εκλογές για την προεδρία του κόμματος ανακοίνωσε ο Κασσελάκης μετά την παρέμβαση Τσίπρα - Ολόκληρη η «ηλεκτρισμένη» ομιλία του (BINTEO)

Δεύτερες κάλπες μέσα σε 5 μήνες στήνονται στον ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του κόμματος...

Η πρό(σ)κληση του Στέφανου Κασσελάκη από το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα με ανάρτηση στα social media που έθεσε θέμα νέων εσωκομματικών εκλογών στο κόμμα.

Η αιφνίδια παρέμβαση - «φωτιά» του Αλέξη Τσίπρα, -ο οποίος έπρεπε να παρέμβει εδώ και αρκετό καιρό-, έγινε «πυρκαγιά» με τον Στέφανο Κασσελάκη να προτείνει στην ομιλία του την πρώτη μέρα του συνεδρίου τέσσερις κάλπες: Για πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές και Οργανώσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά, απαντώντας στους εσωκομματικούς διαφωνούντες και σηκώνοντας το γάντι που του πέταξε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας για προσφυγή στη βάση επεσήμανε.

«Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε...» υπογραμμίζοντας πως «εγώ πρόεδρος υπό προθεσμία δε γίνομαι. Θα κριθώ και πολύ σκληρά στις πρώτες εθνικές εκλογές...,», ενώ έκανε για υπονομευτές ακόμα και σήμερα μέσα στο κόμμα που τον αμφισβητούν συνεχώς «λόγω κάποιων δημοσκοπήσεων», όπως είπε, οι οποίες δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να καταρρέει στην κυριολεξία...

Ολόκληρη η «ηλεκτρισμένη» ομιλία Κασσελάκη με το «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε...» στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA